Egy kis szünetet tartok...megfőtt a nagy fazék húsgombóc levesem,kész a tökfőzelék ,pörivel és megsütöttem alapokat a habos -karamelláshoz ,ahogy én elképzeltem,változtattam a recepten!A krém is ki van már kavarva,mindjárt betöltöm a lapokat,holnapig puhulhatnak, majd holnap hozom a receptet is mert finomnak látszik és érdemes lesz betenni a receptjeim közé!aztán kirántok pár szelet karajt,már besóztam,és bepácolom a csirkecombokat estére,azt holnap sütöm ki,krumplival.
Lányok,Lányok,én nem engedhetem meg azt a luxust,hogy betegeskedjek,a fogfájás a huzattól van,az egész állkapcsom fáj,nem egy fog!Nem vettem fájdalom csillapitót,végszükség esetén szoktam csak,ez el fog múlni,kenegetem az arcom,az állam szesszel,van olyan bedörzsölős ami reumára is jó,a hátam is azzal kente Atti,már jobb is,kihúzza a huzatot,remélem.A köhögés egyre ritkább,hogy itthon vagyok és nem kell benn a gyertyafüstöt nyelni,meg a ragasztót,nem ingerel annyira semmi,és keveset köhögök,egyet-egyet ritkán...úgy látom ez a szirup jó lesz végre!
Még kell valami sütit találnom,azt keresgélek most ez az egy nem lesz elég.
Ja és lehúztam az ágyat,két adagot mostam is,akkor megyek is vissza,mert itt ragadok a gép mellett!