Válasz: Társalgás
Szia Margitka!
Akkor meg volt a mai program is. Szerencsére hogy hamar odaértetek, így hamar is végeztetek a klinikán! Örölük, hogy nem kell szuri és nem romlott a szemed. Ez igazán jó hír. Hát elhiszem, hogy elfáradtatok én is ha megyünk Miskolcra nagyon el tudok fáradni.
Mi holnap megyünk mikor felkelünk reggili után már indulunk is. Rengeteg dolgot összeírtam, már úgy megyek, amit intézni is kell, meg vásárolni. Először Tamás ajándéka a fontos szülinapra, nov.13.-án van, de még mikor megyünk azt nem tudom. Szeretném megvenni a Télapó csomagba valókat is, azt is ilyenkor visszük le. Volt mikor postán küldtem, de nagyon drága volt, így visszük mikor megyünk és a napján adják oda. Aztán már ha sikerül a fa alá is az ajándékokat, ne legyen már rá gond. Természetesen ha kapok amiket szeretnék nekük venni. Tavaly minden sikerült, akkor is ilyenkor vettük meg és olyan nyugodt voltam.Igen hosszú napunk lesz, amit előre látok, ma délután megfőztem, még a tarhonyát kell elkészíteni a húshoz. Ma tudtam megvenni a kacsát, mert tegnap mindent elhordtak, a kristálycukor is nagyon jó áron volt, meg a porcukor is abból is vettem,már ezt sem kell venni.
Az autót nem készítettem el, mert piros festékem nincs itthon. Versenyautót kért piros színben a torta tetejére. Csokikrémmel töltve, kívül, belül és tejszínhab csúcsokat körben a tetején és egy meggyet ennek a tetejére. Le is rajzolta. Holnap veszek piros festéket.
Nagyon guszta a kuglófod, a színe és a belseje is. Jaj de finom lehetett pudinggal és jó laktató is!
Mára el is köszönök további szép estét kívánok!