Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek békés, nyugodt ünnepeket kívánok!
Emlékezzünk...
Ancsa!
Köszi a kávét, mi is éppen most iszogatjuk.
... Akkor, ha Atti otthon lesz délelőtt, nincs gond, csak valóban érjen oda az a szerelő...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek békés, nyugodt ünnepeket kívánok!
Emlékezzünk...
Ancsa!
Köszi a kávét, mi is éppen most iszogatjuk.
... Akkor, ha Atti otthon lesz délelőtt, nincs gond, csak valóban érjen oda az a szerelő...
Sziasztok.
Ma nem csináltunk semmi különöset,elmentünk vásárolni és sétáltunk egy nagyot.Nem régen ebédeltünk most várjuk Dávidot haza az iskolából.
Margitka.
Örömmel megy Dávidi a suliba,tegnap ünnepeltük a szülinapját utána elmentek a városba.
Itt a 31-e nagy ünnep a gyerekeknek is;beöltöznek kifestik magukat valami rémségnek és járnak a házakhoz;bekopognak hogy csokit vagy csalunk és a háziaktól kapnak egy kis édességet.Itt is volt pár gyerek nálunk.
Szombat este megyünk haza,holnap gulyásleves és bukta lesz ebédre,pénteken sütjük a beiglit és a zserbót.
További szép napot,meghitt emlékezést kívánok Mindenkinek.

Szervusztok,csak most sikerült leülnöm,befutott Ica,kiválasztottuk Ufi több fotóját,aztán meglátjuk melyiket sikerül felapplikálni...
Közben főztem tejbegrizt,azt vacsiztam,és még fő a csorbám,egy darab borjúhúsból...Cicáknak vágtam fel belőle,jól laktak,elnyúltak....
Ma reggel mikor mentem munkába,benn a cég udvarán belebotlottam egy cicába ,kis süldő macska volt,nagyon törleszkedett és nyávogott keservesen,mikor jobban megnéztem,hát pont olyan volt mint Pocikám,olyan spirális mintás mindkét oldalán...Rögtön arra gondoltam anyuéknak jó lenne,sajnos semmi nem volt nálam amit tudtam volna adni neki enni...Felhivtam a szüleimet,azt mondták megbeszélik,de már szünetben mire kerestük,nem volt sehol..vagy elbújt ,vagy valaki megfogta...minden esetre remélem otthonra talált...
Lia!
Sok boldog születésnapot Dávidnak!
Sziasztok!
Megjártuk ma mi is a temetőt, gyújtottunk mécseseket.... Jöttem elköszönni mára... 
Lia!
Érdekes élményekben van részetek. Lesz miről mesélni majd itthon Zsombornak! ![]()
Dávidnak én is sok-sok szeretettel kívánok még nagyon sok boldog születésnapot!

Akkor azért még van pár napotok, amit együtt tölthettek, készítsetek minél több finomságot, további szép napokat kívánok! ![]()
Ancsa!
Gyöyörű ez a kép, amit mára választottál! 
Ha ott volt Ica, akkor klassz délutánotok lehetett. Aztán még főztél is, egészségetekre a vacsit.. gondolom, hogy már túl vagytok Ti is rajta.
Érdekes lehetett az a kis cica, amellyel találkoztál reggel... De szerintem is találhatott gazdit, legalábbis én is ezt remélem... 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,megint mozgalmas éjszaka volt,sok zajjal majd mesélek ha hazajöttem,puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a Kávét! Te is küzdesz az álmaidért? ![]()
Ma nincs szél, így nem is érezni, hogy csak 3 fok van... Karfiollevest akarok főzni.. másodiknak pedig cukkiniból főzelék lesz, hozzá pedig tükörtojást sütök ki... Tegnap sütöttem egy tepsi kakaós csigát, abból is van még maradék. Itt egy kis kóstoló. ![]()

Szervusztok!
Hát persze,hogy küzdök,ez az élet célja,álmodni és megvalósitani.
Ez most egy ilyen hét,ma is ilyen későn estem be,végre van csapom a fürdőszobában,jó drága volt és a felszerelése is sokban volt,csak fogtam a fejem...remélem ez legalább tartós lesz...
Tegnap főztem egy fazék csorbát,ma csak melegitek vacsizni,jó idő volt,napos,de holnapra esőt mondanak...
Megleptem magam egy sütivel a cukrászdából,nagy ritkán ráéhezem egyre...vacsi után benassolom film közben.Voltam benn a szüleimnél ma,ja és a cica ott volt reggel megint,de az utcán láttam szaladgálni,majd mondták a lányok hogy benn van az udvaron...holnap viszek ennivalót leteszem csak úgy oda neki...Ma is vittem de nem volt ott az udvaron ezért nem hagytam ott,viszont a piacon hazafele jövet,egy szép fehér,fekete foltos cicát láttam,hasonlitott Ufira,hát letettem a közelében az ételt,remélem megtalálta!
Éjjel sokat fenn voltunk,az ablak alatt romlott el a köztisztaságiak autója éjjel kettőkor,ott búgatta,nem tudott elindulni,tolatott,darált,kavarta a leveleket,jó sokáig zajongott,aztán meghallottam hogy csepeg a csap a fürdőszobában,Atti nekiállt éjjel beszoritani egy kulccsal,de nem sikerült igy elzártuk a vizet a falban,szerencsére ma már ki van cserélve...Remélem ma végre sikerül aludni..
Puszi,holnap végre péntek....
Szia Ancsa!
Tetszik a mai kép is, köszi! ![]()
Ma délelőtt gyorsan megfőztem a levest és a főzeléket is... Aztán sütöttem ki egy kis kolbászt, ma mégsem tükörtojás lett... Aztán elmentünk az Auchanba egy nagy bevásárlásra, mert már olajból is például csak 1 liter volt.... Természetesen sikerült alaposan bevásárolni... még a Penny-be is elmentünk...
Aztán ebéd után a kertet tettünk rendbe, lassan lehetne is szántatni majd... Csak fel kell hívni a traktorost, hogy mikorra tudna besorolni bennünket...
A temetőben is voltunk gyújtottunk mécseseket a síroknál. Ma csodaszép napos idő volt egész nap itt is... nem régen értünk haza... 
Na az jó, hogy van új csapod a fürdőszobában... én is csak azt kívánom, hogy ez már sokkal tartósabb legyen! ![]()
Egészségedre a sütit vacsi után... Nekünk meg van még kakaós csiga! ![]()
Hogy Te mindig látsz olyan cicát, a melyik rászorul a segítségedre... és meg is teszed, hogy segítesz...
Akkor mára sokkal nyugisabb éjszakát kívánok nektek! 
Én meg megyek vacsizni most... 
Sziasztok!
Szép esét kívánok!

Margitka! Csak bekukkantok egy kicsit, most éppen mesét néznek a gyerekek. Holnap jönnek a fiamék és vasárnap viszik mindkettőt haza. Tamást kedden este hozta az apja, majd Leventével megy haza.
Nagyon kell figyelni rájuk, mert féltem nagyon Levente kezét. Nappal fel van kötve, így jobban tud rá vigyázni,nem feledkezik meg róla. Majd ha nem lesznek gyerekek, akkor többet tudok jönni. Nagyon finomat sütöttél!
Lia! Nagyon boldog születésnapot kívánok az unokádnak! Sok puszi! Legyen további szép napotok együtt!
Ancsa! Nálatok is remélem minden rendben van!
Szia Ilona!
Ó de szép, és aktuális képet hoztál... Itt is ég a gyertya nálunk... ![]()
Örülök, hogy be tudtál nézni egy picit! Sokat gondoltam ám Rátok a napokban, hogy vajon hogy lehet a kis Levente? 
Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,sziasztok!
Nyugis éjszaka volt végre jól aludtam,a mai napot hamar ledolgozom és végre péntek délután,egyik kedvenc időszakom...Ahogy kinézek,nagyon felhős az ég,még szinte fehér,remélem nem hó lesz,mert hideg az nincs...Ma még a Tric-Troc-ba is szeretnék beugrani,igértem a lányoknak,hogy fotózok,múltkor is vittem képeket,látták mennyi minden van,rögtön mentek vásárolni....Holnap nekem is kell menni elfogyott ez -az nekem is itthon.Legyen szép napotok,puszi!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás