Sziasztok! 
Ma délelőtt elmentünk Győrbe a férjemmel. Vittük a koszorúkat és a virágokat a temetőbe, és gyújtottunk mécseseket. Ma már elég sokan voltak ott.
Anyukám nagyon várt bennünket. Vittem jó sok borsólevest, és reggel sütöttem 2 nagy tál jénai lángost, az egyiket el is vittük magunkkal, jó volt ebédre hármunknak. Na és vittünk még egy nagy adag halászlét is, ami majd pár napra még elég lesz Neki... ez meglepi volt, mert nem említettem, hogy most viszek. Örült is nagyon, mert Ő is imádja! 
Aztán ebéd után jöttek a keresztelányomék is, egy kicsit elbeszélgettünk... de nem maradtak sokáig mert a legkisebb lányuk csak 1,5 éves, és már álmos volt...
Délután viszonylag időben indultunk haza. Anyukám persze azt sem tudta, hogy mit pakoljon hálából, hogy ott voltunk... Mivel előre sütött rengeteg sajtos tallért, abból is kaptunk, meg szedett kora reggel szőlőt is, ugye tudja, hogy nekünk már nincsen...
De sajnos történt az M1-en ma is egy karambol... Bicske körül 3 autó ment össze... E miatt 35 percig csak 11-20-30 km-es sebességgel jöhettünk, vagy állni kellett... 4 rendőrautó is ment előre... mire végre odaértünk, ahonnét már a rendőrök irányították a forgalmat, és lehetett tovább rendesen jönni...
Fél 5 után értünk haza. Persze addigra jó éhesek lettünk.. De már túl vagyunk az evésen... elmosogattam, és rend is van.
Ancsa!
Csodás képpel, és nagyon szép, kedves kísérő idézettel jöttél! Igazán jól esett most olvasni! 
Ma is szorgos voltál, ahogy mindig! ... Hú de bosszantó lehetett ez a szennyes víz, hogy lefolyt hozzátok... Azért ha ebből károtok lenne, a fölöttetek lévőknek kellene kifizetnie a javítások díját szerintem.... ezt közölni kellene velük, esetleg...
De jó, hogy említed az óra visszaállítást.. Ugyan ma hallottam már róla, de mostanra meg is feledkeztem róla... na majd odafigyelünk rá!
Jó pihenést! Remélem, hogy éjszaka majd többet tudsz aludni!.. Ez nekem is jó lenne, mert én is sokat voltam fent...