Sziasztok!
Most már újra magunk vagyunk, ráérek idejönni a géphez. 
Lia!
Látom, hogy Te is voltál itt! 
Akkor az idő hasonló, itt is egész nap esett az eső, és nagy szél volt, és még most is fúj rendesen... Ma ebédre megint finomat készítettél Te is.
... Na és ki a beteg, ahol tegnap voltatok látogatóban? ... Rokon, vagy ismerős? Jobban van már? 
Ancsa!
Aranyos cicás képpel jöttél... ez azt jelenti, hogy ott is maradt egész napra az esőzés, ugye... Attinak meg köss egy csomót egy zsebkendőre, és tegye a zsebébe, ha mennie kell eléd!... Talán majd ez jó emlékeztető lesz Neki!
... Azért a szüleid gondolom örültek, hogy odamentél. 
Ilona!
Kedves ez a kép az őszirózsákkal!
... Ügyes voltál, hogy rászántad magadat a szekrényben lévő ruhák átválogatására, ez az a munka, amit én is mindig csak halasztok... 
De finom keksztekercset csináltál... Na most meg ezt kívántam meg.... pedig kifli is van még 
Sőt még van tekert sajtos hajtovány is... Ezt sütöttem ma, mert nálunk nem elég az édes, egyre inkább a sós kell mindnyájunknak... Már elég régen sütöttem, nagyon jól sikerült is, alig van pár darab már belőle... Még jó, hogy lefotóztam, amikor megsült... de mire vittem a fényképezőgépet, már ki is kapkodtak belőle....