Szervusztok!
Soká jöttem,a szokottnál is későbben,el voltam szüleimnél,eltelt az idő!Na de ma nem is akarok semmit végezni,ettem,mindjárt zuhany és ágy,nem tudom miért nem aludt a kicsi,játszottam vele pedig,már szegény Poci is elbújt egy kosárba,hogy hagyja békén,mert őt sem hagyta aludni,szerintem a Hold állásával függhet össze!Még a szőnyeget is felemelte és alá bújt,ott kapart ,hempergett!
El tudja fújni Margitka,az enyém kicsi szeszlámpa,kis lángja van annyi kell csak mint egy gyertyának,a másik kolléganőmnek már nem jutott,ő szegény gyertyával éget,azt meg még könnyebben elfújja,a nap végére már azt mondja fáj a feje a sok,gyertyafüsttől,meg a viasz illatától!
Na de ma még jobban fáj a derekam,miután felálltam a gép mellől,úgy el voltam merevedve,hogy nem tudtam kiegyenesedni,görbén mentem,még a lábaimat sem tudtam rendesen rakni,tiszta szerencse,hogy Atti jött elém,mert elfelejtette,hogy pénteken megyek a szüleimhez,igy elvitt ő!Úgy volt,hogy hozzák a fát ma nekik,még szerencse,hogy nem hozták,mert nem tudom,hogy segitettem volna hordani!