Sziasztok! 
Most mentek el a vendégeink, csak épp elmosogattam ... Nagyon jól éreztük magunkat. Gábor itt maradt, Ő majd holnap megy haza Pestre...
Anyósom örült, hogy nem csak miatta kellett nekem külön főzni borsólevest a halászlé mellé... Meg is dicsérte a borsólevest. Aztán a túrós csusza is kelendő volt, de Ő palacsintát kért másodiknak, nem tésztát, meg Gábor is... Így most mindenből van még maradék.... Sütit a sógornőmék is hoztak, valami marcipánost, az is finom volt. 
Ma már csak pihenni akarunk....
Ancsa!
Maradt egy kis sajtos is... A sütik mellé még sós mogyorót is raktam az asztalra, így lehetett 2 féle sósból is eszegetni... Gondolom azért a gáztűzhely mellett megkelt a pogácsa tésztája, és ki is sütötted napközben... Kapós lett? 
Hú micsoda kávét hoztál délben! Én ma is őrölt fahéjjal ittam. Te is finom ebédet készítettél mára... Holnap lazítás lesz?
A délután hozott őszi kép pedig csodálatosan szép! ... Különben itt is tiszta nyár volt ma... Ez már az indiánnyár! 
A poloskák sajnos mindenütt nagyon elszaporodtak, a fiam is panaszkodott, hogy sok van Pesten... de itt is volt már, hogy beszökött, meg is fogattam üres gyufásdobozzal a férjemmel, aztán ki is dobtuk... Mi is iszonyodunk tőle, ezért nem tapossuk szét, mert tényleg nagyon büdös tud lenni. 
Biztos jó lett a hajad, fotó nem készült róla?
Holnapra jó vásárlást!
Lia!
Itt is nagyon szuper időnk lett mára. Így 1 órakor a teraszra terítettem meg, és ott ebédeltünk. Jól elbeszélgettünk utána, csak 3 órakor jöttünk be a lakásba, idebent is kellemesen telt a napunk. Főleg fényképeket nézegettünk. Sok mesélni valónk volt egymásnak.
Nálatok is tartalmas és finom volt az ebéd... Gondolom, hogy a ruhák is megszáradtak odakint már, igaz! 
Jó, hogy említed a szőlőt, hoztunk Győrből, mert nekünk sincs már... Mindjárt meg is kínálom a fiúkat!
Ma már csak pihenjetek Ti is!