Sziasztok! 
Tegnap elhatároztam, hogy ma meglepjük anyukámat, és főztem is egy nagy fazék gulyáslevest. Meg sütöttem palacsintát is.. A férjem is segített mindegyikben.. Így este hamar készek is voltunk. Reggel 8-kor ahogy szoktam mindig, ma is hívtam telefonon anyukámat, és mondtam Neki, hogy 9-kor indulunk, addig eszünk, pakolunk, és megyünk Győrbe. Viszek levest és palacsiontát, ne csináljon semmit sem, csak legyen otthon. Meglepődött, de nagyon örült. Persze először a temetőbe mentünk apukámék sírjához... vittünk virágot...
Aztán jól elbeszélgettünk, gyönyörű volt az idő is. A keresztlányom volt ott a kisebbik lányával 1 jó órát, aki még csak 1,5 éves, tündéri volt.
Nagyon nagy volt az M1-en a forgalom, de amikor mentünk szerencsére a Pest felé jövő oldalon volt torlódás, több, mint 4 km-en is... Féltünk is visszaindulni, de akkor megint nagy mákunk volt, mert akkor meg a Győr felé volt a torlódás, így hamar haza értünk... Bár még útközben beléptünk az Auchanba is.
Nagyon jó volt ez a mai kiruccanás! Természetesen telefonon anyut hívtam, amikor hazaértünk egy órája, hogy megnyugodjon, jó utunk volt...
Lia!
Akkor holnap laza napot tartotok otthon?.. Vagy valami munkatervetek is van?.... De tündériek a madárkáid!
.. Melyik az, amelyiket befogadtátok? 
Ancsa!
Nagyon finom teát hoztál délután! 
Érdekes lehet ez a gép, amit Attinak vettél... majd fotózzad le, ha lehet, mert el sem tudom képzelni milyen?
Remélem, hogy jót tett a fürdés, pihenj jól éjszaka!