Válasz: Társalgás
Azt hiszem, hogy megnézünk még egy részt a kiválasztott sorozatból... el is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Azt hiszem, hogy megnézünk még egy részt a kiválasztott sorozatból... el is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 

Sziasztok!
Valóban,alig vártam,hogy lefeküdjek,az egész napos fejfájás,megkinozott,kimeritett,de jól aludtam szerencsére,bocsánat a krémesért Ilona!Éjjel megadták a fűtést,kellemes a levegő máris benn a lakásban,viszont ma reggel sem hideg,sem meleg viz nincs,na kiváncsi leszek a munkában,mi lesz,mert reggel egy kisbusszal hozzák a vidékieket,azok ellepik a wc-t rögtön,na utánuk nem fog tudni menni senki egész nap...Én tettem oda egy palack vizet viszem magammal,itthon is van megtöltve,úgyhogy én felkészültem!
Délután jövök,ha hozzák ma a hecsedli lét,akkor lekvárt főzök,puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Tehát nincs kávé?... nem lesz munka? ... Én nem bírom ki kávé nélkül akkor sem, ha nem lenne, munka... ![]()
Örülök, hogy Te legalább jól aludtál, így a mai napodat nem fáradtan kezded... Na most már a lakás kellemes nálatok is, de a víz hiánya borzasztó lehet... Szerencse, hogy előre készültél, így azért nem vagytok teljesen víz nélkül... A munkahelyeden is fel kellett volna készülni palackokkal, tartályokkal vízzel... Én elé sem tudom képzelni, hogy bírjátok elviselni ezt az embertelen körülményt?! 
Ma leves van, gyömbéres hús is maradt bőven, csak zöldbabfőzeléket kell főznöm délre... az meg gyorsan elkészül majd.
Nálunk most kellemes a levegő, már 10 fok van.
De itt van kávé, akkor igyunk is, aztán majd a reggeli után mehet a munka is... ![]()

Reggeli után megfőztem a főzeléket... Aztán kimentem én is a kertbe a férjem után... A már hibás paradicsomot kitéptük... Most jöttünk be, jól esik már pihenni egy picit ebéd előtt. 
Aztán jó étvágyat is kívánok most mindenkinek a finom ebédekhez! .... 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Nagyon finom kávét hoztál reggel, és aranyos a kutyus is benne! Kicsit hűvös a levegő a napocska elbújt, de holnaptól jó napos időt igértek. Jól esik a benti meleg egy kicsit.
Én nem főzök ma, van tegnaptól még azt esszük meg. Elővettem a varrógépet nadrágok alját kell felhajtani, mert hosszúak. Holnaptól hajrá lesz, ezzel nem tudok foglalkozni. Még a fodrászhoz is el szeretnék jutni csütörtökön, elég hosszú vágatni is kell.
Az utca készen van már? Befejezták már a munkálatokat?
Lia! Jó munkát a dolgozóban!
Ancsa! De aranyos képpel jöttél reggel! Jó hosszú ideig elhúzódott a fűtés bekapcsolása, mindig ilyenkor szokták ott? Nagyon rossz lehet, hogy se meleg, se hideg víz nincs! Itt a múltkor csőtörés volt egész nap csinálták, de ilyenkor tartályban hozzák a vizet és mindenki vihet belőle amennyit csak akar.
Szia Ilona!
Ma is nagyon szép képet találtál nekünk! 
A kávéval Ancsa kávés képére válaszoltam! 
Ma itt is borongós az idő, de elég szépen felmelegedett mostanra az idő... épp most értem haza a boltból, de ki is melegedtem, pedig sétálva jöttem... ebéd után rögtön, teli hassal nem szeretek lefeküdni, és úgyis kellett megint pár dolog...
Gondolom, hogy már végeztél is a nadrágokkal! Na és persze már az ebéden is túl lehettek Ti is!
... Ügyesen beosztod az idődet Te is... Sokat akarsz vágatni a hajadból, vagy már ősszel csak kicsit módjával? 
Nálunk az után még mindig van teendő az utcán, de nem csak a mi utcánkban dolgoznak, ezért folyamatosan hol itt, hol a másikakban dolgoznak... Az árkokat már egy hete visszatöltötték, kiigazították, de még nem állították vissza az eredeti állapotokat... Nagyon húzódnak a munkálatok.... 
Szia Margitka!
Elrámoltam, követ is felmostam, közben ment a gépem is most pulcsikat mosott. Lassan hozom be, itt elég hűvös az idő és a szél is fúj. A férjem mondta reggel 5 fok volt kint. Mondta mennyi fok van most kint, de bizhony elfelejtettem.
A férjemnek volt egy öltöny nadrág amit felhajtottam mert hosszú volt, már régebben vettem melegítő alsót nem volt időm felhajtani, azt is meg kellett igazítani.
Így most kis pihenő, most ittuk meg a délutáni kávénkat, de tettünk bele kicsi tejszínhabot is.
Nem annyira rövidre, de vágatok belőle, mert már megint hosszú. Már én nyírtam meg a tetejét megint.
Elég bosszantó az utca ha még mindig nem fejezték be, különösen ha esik az eső és hordod be a sarat majd. Itt is úgy volt mikor csinálták, nyakig sárosan mentünk dolgozni, mindig csak néztek hogy honnan jönnek ezek!

Pusszantás!Bocsánat a késői zavarásért,csak most fejeztem be a lekvárfőzést,de hurrá van csipkelekvárom is!
Ilona!
A fűtést csak akkor adják meg ha egymás követ három éjszakán is 10 fok alatt van a hőmérséklet,de sok lakóházban a lakók kérik hogy náluk még a közös képviselő ne kapcsolja be,mert igy kevesebbet fizetnek...Vannak utcák nálunk,ahol a fűtéscsövek még a felszinen vannak,képzelheted ott mikor lesz belőle meleg?
Szerencsére a munkában volt viz,csak rozsdás ,barna,de legalább a wc-t le tudtuk húzni!Mire hazajöttem nálam már volt mind a két viz,és jó langyos a levegő is.
Én úgy döntöttem bármilyen borzas ,nem vágatok tavaszig,sapka alatt el van,majd felkötöm!
Most megyek enni,mert mióta hazajöttem arra még nem volt időm!
Hahó!!! 
Ma megint csak most jöttem ide a géphez... Úgy elrepült a délután, hogy meg is lepődtem mennyi az idő...
Ilona!
Te viszont nagyon szorgalmas voltál ma is!
... Bátor vagy, hogy a saját hajadba is mersz belenyírni... Már volt, hogy én is nézegettem, hogy a teteje magas, de nem mertem nyírni.... Akkor holnap a fodrásznőd biztos csini frizut csinál majd. Nem vette még észre, hogy közben belenyírtál? 
Már nagyon várnánk, hogy befejeződjön az utca rendbetétele... A kocsi kijárat kapun belül kővel le van rakva, szerencsére ahhoz nem nyúltak, de kapunk kívül is hagytak meg fűbetont, azon jó kimenni... Viszont az aszfaltig 2 sort kiszedtek, az még ott van a kerítés mellett... na a férjem oda a földes részre tett ki deszkákat, így nem lesz sáron a kerék... meg mi is azon közlekedünk... a semminél jobb.... 
Ancsa!
Csodás őszi képpel jöttél meg délután a lekvárfőzés után!
... Te is dicséretet érdemelsz, hogy a munka után ezt megcsináltad! .... 
Gondolom, hogy már túl vagy a vacsorán, és az ágyban pihensz! Aludj majd jól éjszaka! 
Én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 

jó reggelt!
Nem szerelmi vallomást hoztam,a kávét szeretjük!
Majd jövök délután,puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... De jót nevettem most... mert, ahogy kezdtem olvasni a szöveget, hát...én is a szerelemre gondoltam, de mikor odajutottam az olvasásban, hogy "napközben miattad vagyok éberebb"... leesett a szöveg lényege! ![]()
Jó munkát a dolgozóban! 
Én ma 5 óra után ébredtem fel, addig jól aludtam... de talán ki is aludtam magamat, így utána már nem sokáig lustálkodtam...
Kellemes a levegő már most. 10 fok van, remélhetőleg ma is szép idő lesz.. bár jeleztek egy pici esőt is, de nem sokat... 20 fok körüli is lehet ma a hőmérséklet, épp most mondták a tévében is...
Ma csak egy kis paradicsomlevest főzök, főzelék maradt, hús is van hozzá, és esetleg még egy kis virslit is főzök ki plusz...
Na a kefirt és a kávét is megittuk már... most egy picit körülnézek a neten, aztán a szokásos reggeli telefonbeszélgetés jön anyukámmal, majd a reggeli után irány a kert....
Mindenkinek 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás