Szervusztok!
Ma kicsit későn kerültem a gép közelébe...tudjátok miért?Igen,voltam benn szüleimnél!Hazaérve megtöltöttem elsősorban vödröt,lavórt vizzel és a kávéfőzőt is feltöltöttem,ma este 10 től elzárják a hideget holnap délután 3-ig..még jó hogy nem is vagyok itthon,viszont hogy benn mi lesz a munkában?Rossz belegondolni,mikor sorra mennek az emberek a toalettre....az egész városban nem lesz...
Na de nem volt valami jó éjszakám ,sőt a délelőttöm sem...éjjel éreztem,hogy ráz a hideg vagy kétszer,háromszor hajnal fele...és reggel ment a hasam is,tegnap már éreztem mikor ettem a torost,hogy nem kéne..kicsit sok lesz,három nap ettem belőle!Reggel a munkában egyszer csak elkezdtem egy fénylő pontot látni egyik szememmel,ami aztán villódzva nött,lassan,a végén már teljesen kör alakban villódzott,de olyan rossz érzés volt,egyik szememmel nem is láttam semmit csak azt a fényességet....vagy 20 percbe telt,mig olyan nagyra tágult,hogy végül szétfoszlott...azután viszont egy irtó fejfájás vett elő...ami tartott egész délutánig,pedig vettem be epetablettát is,nem is ettem egész délelőtt semmit,a kávé sem esett jól reggel..megtelt az epém...talán kétszer,háromszor jártam már igy életemben ezekkel a fényes villódzó körökkel...Nagyon fura és nagyon rossz érzés!Ha fel kellett volna állnom,biztosan e lesek,mert nem is láttam a szememmel rendesen...Mire a szüleimhez értem délután már csomó vizet megittam...Az utóbbi időben,megint elhanyagoltam a vizivást...
Na ,hát ennyi...hamarosan megyek lefekszem....kinn még süt a nap,de már foga van!
Margitka!
Mennyi finomságot készitettél,minden nagyon tetszik még a savanyúság nagyon guszta!
Lia!
Szuper a krémes!