jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam,ma reggel végre folyik a meleg vizes csap is,igaz még hideg vizzel...Remélem nap közben felmelegszik! 
Megyünk vásárolni,a szüleim is adtak listát,úgyhogy én is irok,mert az én fejem sem káptalan...
Lia!
Valóban volt régebben itt is,de már semmivel nem törődnek,ami ingyenes lenne,tavaly még volt az üzemi orvos is nálunk a z éves kötelező ellenőrzésen,idén már azt sem hivták,mert a vállalkozó kell fizesse...januártól pedig be akarják vezetni,hogy a vállalkozó által fizetett járulékokat,amit a munkás után fizet,áttegyék a munkásra.Nem is értem hogy képzelik...a fele fizetésünk erre menne el,adók,munkanélküli segély,betegbiztositás,nyugdijalap...stb...ezek eddig a munkáltató fizette...ha ránk nyomják,még ezt is,nem éri meg dolgozni...igy is nevetséges a fizetés...akkor inkább felmondok és ülök itthon munkanélküli segélyen....elvégre a fizetésem sem lesz több...most minden fele tüntetések vannak ez ellen az intézkedés ellen...a kormány kijelentette,talál valami megoldást,de nem vonja vissza ezt a határozatot...hát majd meglátjuk mi lesz?
már csak két hónapot kell kibirnom itt,ha ezt bevezetik,akkor nem is marad más választásom,mint felmondani...