Válasz: Vendégségben Ilonánál
A férjem készítette munka közben észre sem vettem hogy fényképezni fog. Ez este kilenckor készült nem akartam hozzáfogni elég volt a medve, de valahogy kedvem volt dolgozni.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
A férjem készítette munka közben észre sem vettem hogy fényképezni fog. Ez este kilenckor készült nem akartam hozzáfogni elég volt a medve, de valahogy kedvem volt dolgozni.
Jaj de ügyes vagy!Nagyon jó a medve,a kislány az a fejkendős kis piros ruhás?Láttam rajzfilmben,de nem tudom hogy hivják őket?
Ilona.
Nagyon kis aranyos lett a maci,a Mása is szépen alakul.
Lesz nagy öröm a torta láttán.Ügyes a fotós is.
Ilona!
Én is csak ámulok, hogy Neked is milyen kézügyességed van! Nagyon cuki lett az a maci, és a kislány is jól néz ki már így is! Nagyon szakszerűen dolgoztál! ... Látom, hogy a fotósod sem vette el a figyelmedet, nagyon komolyan vetted a munkát! 
Már most elképzelem, hogy mekkora öröm lesz a torta, ha megkapja a kis unokád!
... Aztán sok fotó készüljön ám! 
Sziasztok!
Most aztán bezsebeltem a dicséreteket, köszönöm Nektek!
Margitka! Még a levegőt is visszatartottam, annyira vigyáztam le ne verjem a kezét és az ujjait. De csak azt láttam hogy ott áll mellettem a férjem nem gondoltam hogy majd fényképezni fog, de örülök neki hogy megörökítette! Remélem tetszeni fog majd. Sajnos csak a jövőhéten megyünk pénteken én szóltam a fiaméknak, hogy én jobbnak látom, még nem vagyok azért annyira rendben és a férjem is tüsszög.Jaj pedig nagyon várnak már, de inkább halasztjuk nehogy a gyerek elkapja, így nem mondhatják hogy mi vittük!
ANCSA! Mása és a medve mese. Ibolya imádja ha meghallja, akkor megy a Tv-hez és nézi tágra nyílt szemmel. Azért választottam ezt a tortára.
Képzeljétek nagyon szépen elkezdett beszélni. Telefonáltunk és csak úgy mondta a magáét! Annyyira édes volt.
Ilona!
Igazán meg is érdemelted a dicséretet! ![]()
Jól teszitek, ha nem mentek el betegen a kicsikhez, utána biztosan rossz érzés lenne, ha elkapnák a kicsik. Meg Ti is jobb közérzettel jobban fogjátok érezni is magatokat együtt! 
Tündéri lehet már a kis Ibolya, nagy öröm lesz, ha újra láthatjátok őket! 
Alig várom hogy lássam készen,tündéri cuki torta lesz!
Sziasztok!
A muskátlik ilyen szépek, tele vannak virággal. Egész nyáron nem voltak ilyen szépek mint most. Igaz nem sokat foglalkoztam velük, most kaptak egy kicsi tápoldatot.
A kerítésen is ilyen szépek.
Ilona gyönyörűek a muskátlik Nálatok is! A színűk is nagyon szép! Jól mutatnak a kerítésen is, igazán csodálatosak! 
Sziasztok!
Meghoztam Mását és a medvét! Hát így sikerült összehozni, remélem felismerhető. Most már nem nyúlok hozzá!
Ilona.
Nagyon kis aranyosak lettek.Lesz nagy öröm ha meglátja a kis unokád.Nagyon ügyes vagy.Nekem is kell majd kint készíteni Dávidnak,de még nincs ötletem.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál