Válasz: Társalgás
Ancsa.
Szomorú ezeket olvasni,de csak kikellene valahogy vizsgáltatni anyukádat.Lehet most még könnyebben tudnának segíteni rajta,mint mikor már elhatalmasodott a baj.
Sok erőt kívánok,nem könnyű.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa.
Szomorú ezeket olvasni,de csak kikellene valahogy vizsgáltatni anyukádat.Lehet most még könnyebben tudnának segíteni rajta,mint mikor már elhatalmasodott a baj.
Sok erőt kívánok,nem könnyű.
Sziasztok!
Margitka! Kicserélték a kormánynál a légzsákot, azért hívtak, ezért nem kellett fizetni. Valamelyik éven a másikat cserélték. Időre mentünk így aránylag hamar végeztünk. Még elmentünk szétnézni egy kicsit, mindig van valamiért bemenni a boltba. Egyí átmenti dzsekit szeretnék, mindkettőnknek mert már elég régi, majd jó lesz hegyet mászni. Nem találtunk ami megfelelt volna.
Levesünk volt, mellé grízestészta készült. Te is finomat főztél.
Itt is jó idő volt, ugye milyen jó volt egy kicsit napozni még kint? Jó volna ha még sokáig ilyen maradna.
Sajnálom a szomszédasszonyt hogy ennyire lebetegedett, jól elérte!
Lia! Örülök, hogy nem lettél betegebb és hamar túl vagy rajta.
Ancsa! Nem jó hírrel jöttél!Csak el kellene menni egy kivizsgálásra!
Nagyon el vagyok keseredve,mert erőszakkal nem tudjuk elvinni,és ő meg van győződve,hogy semmi baja!
Ancsa.
Orvost nem lehett kihívni hozzá hogy otthon megnézze,adjon tanácsot.Nem tudom felétek hogy működik.
Sziasztok! 
Már én is itt vagyok uzsonna után... Ma a hentesnél olyan finom töpörtyűt kaptunk, hogy alig bírtam abbahagyni most az evését... Isteni finom!
... Biztos, hogy legközelebb is ott fogjuk megvenni, nem pedig a Tesco-ban, vagy az Auchanban... Mert egyik helyen sem kaptunk még ilyen finom friss töpörtyűt!
Ancsa!
Ó de csodás őszies hangulatú képpel jöttél! Nagyon tetszik ez a tükörkép! 
Sajnos ugyanez a helyzet itt is az anyukáinkkal... Ezzel nem nagyon lehet kezdeni semmit sem, a lényeg, hogy lefoglalja valamivel magát, mert egyre rosszabb lesz az állapota, az biztos... nem könnyű már Vele lenni apukádnak sem, de erről anyukád nem tehet, csak türelmesnek kell lenni Vele... Azért attól nem kell félnetek, hogy nem ismer meg Benneteket.. szerintem... De a háziorvosa véleményét nem ártana megkérdezni az állapotáról... mikor volt orvosnál egyáltalán? 
Köszi, majd előjegyzésbe veszem a jó kívánságokat, aztán átadom, ha aktuális lesz, mert mi decemberben tartjuk a Ferenc napot! ![]()
Lia!
De jó, hogy Te is javulóban vagy! Jó az is, hogy a mai napotok sem volt zsúfolt, így talán könnyebben is telt, igaz! 
A töltött paprikát is nagyon imádom, akár hetente is ennék.... nálunk nem is szokott maradni belőle.. igaz, hogy ha sokat főzök, akár 3-4 napig is megeszem! ... Én nem szoktam lefagyasztani belőle, mert mindig megesszük. ![]()
Ilona!
Jó, hogy lecserélték a légzsákot, így már biztos teljesen biztonságos lesz a kocsitok!
... A dzsekit meg jobb, ha többször is megnézitek, előbb-utóbb majd találtok megfelelőt is! ... Grízestészta is ritkán van nálunk, mert csak én szeretem, és nem mindig van kedvem még nekem külön csinálni mást is, ha van olyan, amit szeretek... de jó, ha emlegetitek, egyszer csak összedobom. 
Sziasztok!
A színe nem tetszett egyik helyen, pedig a fazonja nagyon jó volt. A fárjem is így járt. Szeretnék egy kicsit világosabb színt, mert elég sok a sötét, és már sötétet nem szeretnék.
Nem is csináltam olyan nagy munkát hogy hazajöttünk. Majd holnap folytatom, most nem volt kedvem.
Sütöttem sütőtököt tegnap és elfelejtettem hozni. Na de ma is vettem és holnap megsütöm, majd abból hozok. Nagyon finom volt, nekiláttunk és mindet megettük.
Most fürdés, utána csak tv-t nézünk. El is köszönök további szép estét kívánok Mindenkinek!

Szia Ilona!
De szép sárgarózsa csokort hoztál! 
Mi közben vacsoráztunk, és kicsit elbeszélgettünk az étkezőben.... aztán rendet tettem a konyhában... csak most jöttem vissza a géphez...
Jól teszed, ha kivárod, mire olyant színűt találsz, amit szívesen is hordasz majd! ![]()
Ma délután én is lazítottam... de olyan jól is esett! ![]()
Nekünk az idén kevés sütőtök lesz... nem sikerült úgy, mint tavaly... de ha nagyon enni akarunk majd, akkor persze veszünk, ha a miénk már elfogy... Tényleg eddig még nem is sütöttünk....
Jó tévézést, és további szép estét Nektek is! 
Most már én is követlek Benneteket, elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! 

Ancsa!
Talán elaludtál? ... Remélem, hogy nem késted le a buszt? ... Ugye nincs más baj, hogy nem tudtál benézni? 
Éjszaka nem aludtam valami jól... Lehet, hogy egy kicsit sok a volt a finom töpörtyűből? ... Pedig olyan jól esett... 
Mára maradt karalábéleves. Ugyan tészta is van és túró, meg tejföl, sőt pörc is... majd a férjemnek jó lesz délben, én a leves után ma inkább valami párolt zöldbabot eszek sárgarépával... esetleg még egy kis kölest is készítek... Na majd meglátom....
De most kész a kávénk, ihatunk!

Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Lassan ebédelünk,sonkát pirítottunk le,tejszínnel felöntöttük, spagettit kevertünk bele,ez lesz az ebéd.
Utána indulok dolgozni.
Margitka.
Köszi a kávét,ma akkor egy kis diétás ebéded lesz.
Töpörtyűt én is szeretem,főleg ha finom is.
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Lassan ebédelünk,sonkát pirítottunk le,tejszínnel felöntöttük, spagettit kevertünk bele,ez lesz az ebéd.
Utána indulok dolgozni.
Margitka.
Köszi a kávét,ma akkor egy kis diétás ebéded lesz.
Töpörtyűt én is szeretem,főleg ha finom is.
Sütőtököt Lidl-ben vettem,nagyon jó ízü.
Még van egy a hétvégére.
Szia Lia!
Látom, hogy Te is benéztél még a munkába indulásod előtt! 
Ügyesen megoldottad az ebédeteket, finom lehetett! Egészségetekre!
... Mi is túl vagyunk már az ebéden. A férjem még hozott fel egy céklát a kertből, és vékony szeletekre karikázta, majd egy tepsibe tett sütőpapírt, és elosztotta rajta a céklát. Ezután kevés olajba tett mézet és citromlét, és azzal locsolta le... majd a sütőben meggrillezte. 20 perc alatt el is készült, de fele időnél meg kellett fordítania a céklákat. Érdemes kipróbálni!
Jó munkát a dolgozóban! 
A kert eléggé nyirkos volt, nem lett olyan szép idő, mint amilyent jelezte előre... Nekünk most jött el a pihenés ideje... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás