Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Csütörtökön elutaztunk már a reggeli után Zalakarosra... Tegnap megjöttünk, de nagyon elfoglalt voltam, még a számítógépet sem kapcsoltam be. Főzni kellett és sütöttem mára egy tortát. Ma pedig a szokásos vasárnapi ebédet főzöm, és még krékert is akarok délre sütni, hogy sós is legyen.... 
Az utazásról majd az "Itt jártunk..." topikban írok, ami elég fárasztóan bosszantóan indult... Na és én sem úsztam meg, mert a torkom is megfájdult már első nap estére, és az orrom is folyt...
.. De szerencsére másnap már egy picit jobban voltam....
Ancsa!
Örülök, hogy sikerült venni cipőt Magadnak, használjad egészséggel sokáig! 
Nagyon szép az a Petőfi vers, amit beraktál, és a kép is hozzá!... Tetszik az a kávés kép, ami leledteti a fájdalmas ébrenlétet...
... ráadásul megint csak beteg lettél Te is...
Csodás készletben hoztál teát, örülök, hogy azóta Te is gyógyultál, és jobban vagy! Finom tejszínes kávét hoztál tegnap... 
Az erőleves segített? Nagyon guszta, ahogy láttam a konyhádban! 
Borzasztó rossz lehet ez a sok meleg víz hiány... Mi már a gázt is bekapcsoltuk, mert hideg a reggel...
Jaj de csodás képet hoztál tegnap a fákról! Nagyon tetszik! ... Aztán még délutánra is hoztál teát, figyelmes voltál, és ma is hoztad reggel a forró kávét! De ma már tényleg csak pihenjél!
Ilona!
Néztem, hogy milyen csodás csokort hoztál már csütörtökön is, és a pénteki is gyönyörű! 
Visszaolvastam, nem tudom, hogy néztem el, látod megbüntetett a sors, mert én is elkaptam ezt a nyavalyás orrfolyást... Na és a füled már nem fáj? Lázas nem lettél? ... Olvastam, hogy már javulóban vagy!
láttam, hogy terepet is rendeztetek, jó kis torna... de szép egyenes lesz jövőre.
Lia!
Sajnálom, hogy a vérnyomásoddal ennyit kell szenvedned! Remélem, hogy azért most már jobban vagy! A kontroll meg fontos szerintem is! 
Zalakaroson is hideg volt a reggel, de hamar feljött a nap, és jó időnk lett szerencsére... megúsztuk az ott létet eső nélkül.
Tegnap néztük, hogy itt is nagy a fű, holnap, ha nem esik, akkor nekiállunk 2 géppel... A virágok rendezésével haladtál... Épp beszéltük, hogy már be kell hozni lassan a kaktuszokat is... Te bevitted?
Jó főzést Neked is!
Margaréta!
Neked is szép hétvégét! Jó látni, ha csak ritkán is tudsz benézni! 
Már talán végzett a mosógépem, megyek kiteregetni, aztán irány a konyhába....
Majd jövök valamikor pihenni!