5,065

Válasz: Társalgás

Megjöttünk a vásárlásból,szerencsére a bankban első voltam nyitásra mentünk,rögtön lett sor utánam,utálok a bankokban sorban állni!olyan lassan haladnak!
Kaptam végre cipőt is,magamnak,most már jöhet az eső!Akkor megyek is a konyhába,főzni kell,majd még benézek,puszi!

5,066

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok!

http://francheska45.f.r.pic.centerblog.net/ef8ba91b.jpg

Margitka! Véletlen elnézted, az orrom folyik, nem vérzik! Tegnap este egyfolytában törölni kellett, annyit tüsszögtem, fáztam. Ma is még az a helyzet, deegy fokkal jöbb. Én is iszom a meleg teat és a gyógyszert. Itt nagyon sokan ezzel a problémával vannak, a rendelő tele van beteggel a szomszéd volt és mondta.
Mi lesz még később?
Megint szép idő van, lehet tervezni.

Lia! Hát el hiszem hogy mérges lett a férjed, volt már ilyen máskor is? Én az időre fogom a fejfájást, legalábbis remélem. Na meg eléggé feszült vagyok mostanában,  de nincs miért, nem is tudom mi ez! Jó lett a frizuirád? Neked is jobbulást, remélem javul és jó lesz majd a vérnyomásod!

Ancsa! Akkor megszünt az egyik probléma, cicák beoltva! Neked is jobbulást kívánok, én is egyfolytában tüsszögök! Ügyes voltál, ennyi mindent elintéztél már. Én most le vagyok lassulva.Köszi a reggeli kávét, a szöveg mellé nagyon jó!

5,067

Erről képről eszembe jutott megint,hogy milyen régóta nem ettem sütőtököt,pedig mennyire szerettem.Most úgy kúrálom a torkom,hogy  hársfamézet nyalogatok...Az én hibám,belekortyoltam a citromos sörbe a hűtőből és olyan hideg volt,rögtön másnapra meg is fájdult a torkom...
Gyógyuljatok meg,meg én is,mert még a tél csak ezután következik,ráérünk megfázni! big_smile

5,068

Ancsa! Én hideget sem ittam, most rengetegen betegek itt. Én sem tudom mi lesz később, ha már ennyien most betegek! Én most hiába eszek mézet, nem használt csak a forró ital. Most is készítek egy bögrével. Még a fülem is kezd fájni, tegnap meg rázott a hideg.

5,069

Épp tegnap panaszkodott egy ismerősöm,hogy három napig nyomta az ágyat még magas láza is volt,neki is torokfájással kezdődött!Nekem is jól esett a forró leves is a torkomnak!

5,070

Bocsi,belebotlottam és annyira szeretem ezt a verset,és annyira aktuális is hiszen szeptember vége van....
PETŐFI SÁNDOR: SZEPTEMBER VÉGÉN

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérci tetőt.
Még ifjú szivemben a lángsugarú nyár
S még benne virít az egész kikelet,
De íme sötét hajam őszbe vegyűl már,
A tél dere már megüté fejemet.
Elhull a virág, eliramlik az élet...
Űlj, hitvesem, űlj az ölembe ide!
Ki most fejedet kebelemre tevéd le,
Holnap nem omolsz-e sirom fölibe?
Oh mondd: ha előbb halok el, tetemimre
Könnyezve borítasz-e szemfödelet?
S rábírhat-e majdan egy ifju szerelme,
Hogy elhagyod érte az én nevemet?
Ha eldobod egykor az özvegyi fátyolt,
Fejfámra sötét lobogóul akaszd,
Én feljövök érte a síri világból
Az éj közepén, s oda leviszem azt,
Letörleni véle könyűimet érted,
Ki könnyeden elfeledéd hivedet,
S e szív sebeit bekötözni, ki téged
Még akkor is, ott is, örökre szeret!
https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21765058_1700033730029313_5991167173146395420_n.jpg?oh=caf57d08b2d61e44b92267bb38aa156e&oe=5A84EB9F

Ezzel köszönök el mára,most már megyek a tv elé,kinyújtózom,kis manikűr még vár rám,aztán holnap munka.Legyen szép délutánja minden kedves Fórum olvasónak,és Nektek!

5,071 Utoljára Lia szerkesztette (2017-09-28 20:10:32)

Sziasztok.
Én most értem haza,szerencsére nem voltak sokan nyugiban dolgoztunk.

A vérnyomásom nehezen állt be tegnap,nem úszom meg, vissza kell mennem kontrollra.

Ancsa.

Örülök hogy jobban vagy holnapra jó munkát
Mi is dolgozunk.
Szép verset hoztál,sajnos tényleg vége a szeptembernek is.

Ilona.
Jobbulást neked is,laborvizsgálat volt mostanában neked?
Az idén nem volt sok szerencséje a férjemnek azért mérges, talán legközelebb sikerül neki.

Jó pihenést kívánok mindenkinek.

5,072

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22046536_10211779128131070_4708665007409026768_n.jpg?oh=dc398e05e1458470ea6deed4af3ec1e2&oe=5A7EC24B

Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos nagyon rossz éjszakám volt,kitört rajtam a megfázás,bedugult az orrom,alig kaptam levegőt,szörcsögtem és köhögtem egész éjjel,alig aludtam valamit!Jó lett volna ha még a mai napot is megadják,ki tudtam volna kúrálni magam,nehéz lesz csorgó orral dolgozni,főleg hogy még mindig olyan melegük van egyeseknek,hogy nyitott ablakkal ,rövid ujjúban dolgoznak,mikor rajtam cicanadrág,meg polár felső van....

5,073

Sziasztok.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.
Szépen süt a napocska,de hűvös volt a reggel,5 fokot mutatott a hőmérő.Állítólag még ma szép idő lesz de megint ígérgetik az eső.

Ancsa!
Sajnálom nem vagy jól,tényleg jobb lett volna ha otthon tudsz maradni.Talán gyorsan eltelik a nap és utána pihenj sokat.

5,074

Sziasztok!

http://francheska45.f.r.pic.centerblog.net/4f4f271a.jpg

Lia! Mikor a vesémmel volt gond akkor voltam vérvételen, akkor  minden rendben volt..Most mennem kell majd vissza kontrollra lesz labor eredmény megint. Tegnap még nagyon rosszul voltam, egyfolytában tüsszögtem, és az orrom is folyt. De ma mintha mi sem történt, már jobb eddig nincs bedugulva az orrom, és jobban is érzem magam. Tegnap már délután is le kellett feküdnöm. Ez öt napig tartott nálam. Remélem már kifelé megyek belőle.
Akkor el is hiszem,hogy mérges volt a férjed, de lehet hogy máskor sok hallal tér haza!

Ancsa! Gyönyörű ez a vers, mindig szerettem Petőfit, József Attilát, kendcenc költőim. A főiskolán József Attila volt felvételi irásbelin, nagyon megörültem neki. Jobbulást kívánok, bizony jó lett volna még a mai nap is, hogy kicsit pihentél volna. Mindjárt otthon leszel és jön két pihenő nap. Még szerintem az elején vagy, írtam az előbb nálam öt napig tartott. De nagyon bosszantó volt, nem kaptam levegőt, az orrom folyt, rázott a hideg.

5,075

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22089796_1239803119498535_1878239720530244631_n.jpg?oh=cdf6159ebc9a5a53277e25eea2c279f2&oe=5A39F7F7

Sziasztok!
Végre ,hogy eltelt nap,egyenesen a patikába mentem,vettem gyógyszert,azt hiszem a hétvégét ágyban töltöm,főzve van,semmit nem csinálok,olyan fáradtnak érzem magam,folyik az orrom,és még mindig köhögök!Egész nap folyt rajtam a viz,de az éjszaka nagyon rossz volt,alig kaptam levegőt!
Jobbulást Nektek is Lányok!

5,076

Sziasztok!
Nagyon szep hetveget kivanok minnyajatoknak.