Válasz: Társalgás
Most már nagyon szép idő lett. Ebéden túl vagyunk... Akkor még megérdemelünk egy kis kávét, hogy kis pihenő után frissen folytathassuk délután a betervezett munkákat még! 

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már nagyon szép idő lett. Ebéden túl vagyunk... Akkor még megérdemelünk egy kis kávét, hogy kis pihenő után frissen folytathassuk délután a betervezett munkákat még! 

Szervusztok,megjöttem!
Reggel rohantam,majdnem lekéstem a buszt,olyan jól aludtunk a macskuszokkal,hogy nem keltem fel időben,már becsukta az ajtókat ,csak integettem és szaladtam,igy megvárt...pffffúúúú
_Hazaérve mig várom a dokit,sütöttem egy új almáspitét,oltást kell kapjanak,minden évben ismételni kell,Poci már kapott tavaly,de a kicsi még egyáltalán nem volt beoltva.Több betegséggel szemben immunitást ad az oltás és nem utolsó sorban veszettség ellen is.Közben ebédeltem is,már jöhetne,5 órát mondott...a ciccek meg alusznak,mit sem sejtve...
Jó év volt az idei Margitka,ennyi minden tavaly nem termett Nektek úgy emlékszem!
Ilona!
Láttam a tortát meg a buli helyszinét is,szuper lehetett a finom tortával!
Lia!
Puszi,biztos sok a munka,nem láttalak tegnap sem, talán egyet irtál....
Szia Ancsa!
De gyönyörű készletben hoztad a teát, egy csodás csokor kíséretében! 
Reggel reméltem, hogy nincs valami gond, esetleg sietned kellett... Most akkor megnyugtattál, hogy csak elaludtál... azért nagyon rendes volt a sofőr, hogy nem hagyott ott! 
Hogy Te milyen ügyes vagy, hogy már sütöttél is! ... Tehát almás pitére esett a választás! ![]()
Én most főztem meg holnapra a borsólevest, és vadas mártást is, mert nem lesz reggel 8-tól délután 4-ig gáz! 
Igen, jól emlékszel, főleg a zöldbab volt az idén elég szapora, és a krumpli, meg az uborka...... a zöldség is tetszik... De a sárgarépa eléggé hibás, az aprókat jó is, hogy eltettük már a fagyasztóba ma... a többit is figyelni kell, mert sokáig nem lesz sajnos elálló...
Lia tegnap valóban nem nézett be hozzánk, én is arra gondoltam, hogy fáradt lehet... megígérte, hogy hozza a kenyeret felvágva is... remélem, hogy ma ideér valamikor... és nincs baj ott sem...
Talán már odaért a doki is, és a cicák is túlestek a szurin... Vagy még várakoztok? 
Még várakozunk,pedig már szivesen elnyúlnék a tv előtt!
Még elrakom az uzsonnám is most este,reggelre,hogy azzal se töltsem az időt,reggel olyan hamar eltelik az a kis idő...
Ancsa!
Na most már tényleg mehetne akkor az a doki! Drukkolok! ![]()
Jó is, ha este készülsz előre, reggel nem is jó ilyenekkel is foglalkozni még...
Még nekem is van rámolni valóm.... csak egy picit jó volt már ide leülni... ma sem sokat pihentünk....
Sziasztok!
Megérkeztem én is,sül az oldalas,a férjemék megint megpróbálkoznak a horgászással holnap.
Reggel kaptam a szomszédasszonyomtól sóskát és mángoldot,munka előtt megmostam leturmixoltam,most tettem a fagyasztóba őket.Kel egy kenyerem is,elfogyott az előző.
Margitka!
Láttam szép lett a savanyúságod,finom lesz majd télen.Akkor csak sikerült jó időben kiszedni a répát,lett szépen?
Ilona!
Jobbulást,bár látom hogy jobban vagytok.Most nem nehéz megfázni,na meg a sok munka amit elvégeztek,az is kimerít rendesen.
Ancsa!
Nálunk nem oltják a cicákat veszettség ellen,de más betegségekre kapnak oltást.
Köszi hogy hiányoztam,tegnap eset munka után volt időpontom szemészetre,későn és fáradtan értem haza.Sajnos látszik a vérnyomás ingadozás a szemfenéken,1/2 év múlva menni kell vissza.
Hoztam a kenyeret felvágva:
Szia Lia!
Meghallottad, hogy hiányoltunk Ancsával? 
A szemészetre majd nekem is kell menni novemberben kontrollra... Te kaptál valami szemcseppet?
Köszi a kenyeredről a fotót! Nagyon szép a bélzete... hú most még éjesebb is lettem! ![]()
Akkor volt elfoglaltságod, finom is tud lenni a sóska és a mángold is! 
Örülök, hogy kiszedtük ma a sárgarépát... nem valami sok, és sajnos eléggé hibás is... nem lesz elálló... Ma az aprót már el is tettem a fagyasztóba, az úgyis ha megfonnyad, már nem lett volna könnyű megtisztítani.. Így frissen hamar elkészültem vele... De a többit is rakom majd el, ott lesz a jó helye, mert sok a hibás. ![]()
Margitka!
Még nem kaptam semmit,majd meglátják ha ,megyek kontrollra.
Lia!
Nekem is pontosan ezt mondták.. vagy szuri... amit még a múltkor megúsztam... remélem, hogy most sem kerül rá sor majd... 
A férjedéknek pedig holnapra több szerencsét kívánok a horgászathoz! 
Mára most már én elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Annyira jól aludtam,mind a hárman a macskuszokkal reggelig,úgy látom kezd javulni a helyzet alvás terén.A doki sajnos nem jött,hiába vártam e ész nap,majd ma felhivom megint,biztosan közbejött valami!
Egy ideje már elkezdtem használni a távollátó szemcsimet is,tv-zés közben,meg az utcán,és van hogy vásárláskor csak az van rajtam,úgy vettem észre,nagyon nyugtatja a szemem,mikor leteszem a munkában a közellátót,hazafele felveszem a távollátót,valahogy sokkal jobban látok dolgozni is azóta,még a szemcseppet is sokszor kihagyom,tegnap sem tettem egyáltalán...
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek a dolgozóból.
Fejfájással ébredtem,sajnos a vérnyomásom is magasabb és még hol a nap vége.
A férjemék elmentek horgászni,remélem fognak is valami hal féleséget.
Munka után fodrászhoz megyek,főznöm is kellene valamit holnapra,majd még kitalálom mi is legyen.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás