Válasz: Vendégségben Ilonánál
Ilona!
Hú a mindenit! Hogy milyen ügyes vagy! Csodálatos lett ez a "Repülőgépes csokitorta"!... Látom, hogy beírtad a receptjét is, és felvágott képet is hoztál róla! De finom lehetett! ... Na és milyen hatalmas! Ezzel aztán volt munkád rendesen! 
Nagyon hangulatos az ünnepi asztal terítése is! Gondolom, hogy nagyon örült az unokád, és jól éreztétek magatokat együtt! 
Ó és még ez a "Versenyautós csokitorta" is! ... Azt a mindenit! Te aztán bevállalós vagy! ... Csak ámulok, és nézegetem a képeket! Ezt a tortát vittétek az óvodába? 
... Majd felrakom a recepteket! 
Ilona!
Csodálatos lett a torta,el is hiszem hogy nagy volt az öröm.
Munkád is volt vele sok,de az unokád boldog arcocskáját látva megérte.
248 2017-09-26 20:26:52 Utoljára sz.icus szerkesztette (2017-09-26 20:28:08)
Margitka! Köszi! Ízlett is mindenkinek, finom volt a krémje, tojással készítve finomabb mint a pudingos.
Volt vele munka, különösen a repülő szárnyával megdolgoztam nagyon, mindig összetörtem véletlenül. Három napomba telt még készen lettem vele, a harmadik már sikerült, de nem adtam fel azért sem!
Nagyön örült, a szeme csillogott az örömtől, annyira örült. Meg is akarta nézni mikor megjöttek, de mondtam akkor nem lesz meglepi.
A másik tortát az oviba vitték, a számokat is ő mondta milyenek kerüljenek rá. Nem tudtam miért ezek a számok, de a férjem megmagyarázta, neki elmondta a gyerek, aztán együtt írták rá. Igaz azt tudtam hogy a verda 95-ös, a másik 86-os Piedóne filmben volt az autón, és a gyerek elosztotta, ennek a fele 43 így került a harmadikra.
Volt egy meglepi tőle felénk, a szintin eljátszotta a boci, boci tarkát, na ez egy nagy meglepetés volt nekünk! Papa is nagyon örült, annyira jó volt hallgatni! még ez is tetézte az örömünket!
Jobb lett volna kint a sátor alatt, de így is hangulatos volt bent. Pénteken ő megy bulira az egyik ovis barátjához.zek láttán
Lia! Köszi szépen! Úgy ahogy írod, nagy öröm volt látni az arcát a boldogságtól! Ezek láttán a sok munkát meg el is felejti ilyenkor az ember!
Ilona!
Aranyos lehetett a kis unokád, elhiszem, hogy meghatódtatok, amikor produkálta magát! 
Jó bulizást kívánok Neki péntekre is! ![]()
Sziasztok!
Tegnap ezeket alkottam a következő tortára és el is hoztam megmutatni.
Itt virágcsokor készült a kezébe a fejét ma fogom elkészíteni.