Válasz: Társalgás
Margitka.
Mi is hasonlóan töltöttük a délutánt,jó volt egy kis lazítás.
Holnaptól megint kezdődik a munka.
Finom lett a kenyér,majd hozom a képet.
Jó pihenést kívánok én is.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka.
Mi is hasonlóan töltöttük a délutánt,jó volt egy kis lazítás.
Holnaptól megint kezdődik a munka.
Finom lett a kenyér,majd hozom a képet.
Jó pihenést kívánok én is.

Jó reggelt,jó hideg van,fel kell öltözni.
Délután leszek,addig puszi és legyen szép napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot, jó hét kezdést kívánok én is! 
Lia!
Jól tettétek, ha Ti is pihenéssel töltöttétek a vasárnapot! ... A hétfői munkakezdés előtt ez igazán jól esik! 
A kenyereden látni, hogy jól sikerült, szép roppanós a teteje.Várom akkor a képet a belsejéről is, Gondolom, hogy jó szellős! ![]()
Remélem, hogy jól aludtatok, mert most mi is! Jó munkát a dolgozóban, lehetőleg kevesebb beteggel! 
Ancsa!
Köszi a kávét! Most már valóban jól esik a kéznek is a meleg pohár fogása. Neked is jó munkát, lehetőleg jobbat, mint a múlt héten volt! 
Ma a reggelit követően elugortunk a boltba. Majd kimentünk a kertbe, hiszen egyre szebb idő lett... Leszedtük a paprikát és még uborkát is találtunk. El is raktam télre savanyúságnak:

Sziasztok!
Megjöttem!Voltam szüleimnél,amúgy rendben vannak,kivéve ugye anyu memóriáját!Cicák is rendben vannak,beszéltem a dokival,holnap jön és beoltjuk őket!Más újságom nincs...
Szia Ancsa!
De jó volt most újra idejönni a géphez!... Csodaszép őszirózsákat hoztál mára is! 
Ennél nagyobb baja ne legyen anyukádnak! Ha nem panaszkodik, hogy fáj valami, akkor azért nem kell annyira aggódnod! ![]()
A férjem megkívánta a töpörtyűt, szerencsére frisset kaptunk, én is ettem belőle... nagyon jól esett! ... remélem, hogy nem volt ez még túl sok... talán nincs olyan késő még... ![]()
Aztán, hogy lemozogjam, kimentem a diófa alá, és összeszedtem a lepotyogott diót, már a napon szárad....
A cicák most miért kapnak oltást? 
Sziasztok!

Egy kis forró teát hoztam, biztosan jól fog esni. A torkom nagyon fáj, egész éjszaka köhögtem, nem sokat aludtam. Semmi hideget nem fogyasztottam, már a fiamnak is fáj a torka és kohögött a gyerek reggel mikor felébredt.
A kis buli jól sikerült, de nem volt jó idő így bent kellett megtartani, de ott is jól sikerült mert a szülők szépen feldíszítették az étkezőt. Kicsit kevés volt a hely, de azért elfértünk.A gyerek ürült a tortának, de nagyon megkínlódtam a repülő szárnyaival. Az autókat sokkal hamarább elkészítettem.
Szia Ilona!
De gyönyörű képet hoztál ma is az ötórai teával! ![]()
Éppen eddig gyönyörködtem a konyhádban a tortás képekben! Én csak pislogtam, hogy milyen csodásak lettek! Te aztán mindent beleadtál most is! 
Sajnálom, hogy köhögtök... ezek szerint egymástól kaptátok el... Jobbulást kívánok Mindnyájatoknak! 
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Ébresztő!! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Végre elég jól aludtunk... Bár most korábban megébredtem reggel, de még maradtunk az ágyban... Aztán a férjem lejött kávét főzni, én pedig a mosógépet indítottam el, már dolgozik. 
Kellemes az idő, már most 13 fok van... Ma a kertben is szeretnék szorgoskodni... éppen tegnap néztem, hogy lehet megint szedni zöldbabot... talán párolok is vajjal majd... Aztán sárgarépát is akarunk szedni... na majd kiderül, mire jut idő.
Akkor... 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Köszi, már jobban vagyunk egy kicsit. Isszuk a Neocitránt, a gyerek állapota sem romlott, reméljük nem is fog. Szép az idő, itt is dolgozik a gép, tegnap is dolgozott.
Köszi a reggeli finom kávét.
A tortával megdolgoztam, de a gyerek nagyon örült neki. Hiszen ez volt a kívánsága hogy repülő legyen rajta. Csodálkozott is hogy valóban repülő van rajta! Kis csillogó szeme, jó volt nézni az örömét! Így van, ahogy írtad, beleadtam mindent, azt mondtam magamban, olyan nincs hogy ne tudnám elkészíteni.
Nem szakmám, de azért csak elkészült!
Nagyon guszta a tortád, és szépek a savanyúk is a üvegben.
Jó idő van, én is megyek leszedem az elszáradt virágokat, és még mindig van körte gondolom lesz még 10 üveggel. Pénteken is foglalkoztunk vele lett 9 üveggel. Nem bírta volna ki hétfőig, annyira beérett.
Szia Ilona!
Ó már megint nagyon hangulatos, az évszaknak megfelelő képpel jöttél!
... Imádom az almát! Ez a legegészségesebb gyümölcs! A kisbaba is ezt ehet legelőször az anyatej után. ![]()
Örülök, ha jobban vagytok! Egyetek Ti is minél több gyümölcsöt!
Itt sincs hideg, a szél is lengedez, legalább száradnak a kiteregetett ruhák... de a napot ma még nem nagyon láttuk, eléggé borongós az idő... talán most kezd előbújni...
Látom, hogy van feladat bőven Nektek is! Jó sok körtétek termett az idén! Jó munkát mára is! ![]()
Mi is nem régen jöttünk be a kertből... én leszedtem a zöldbabot, a férjem pedig kiásta a sárgarépát, most már nincs a kertben.... Még odakint szárad.... majd levisszük a pincébe egy zsákba... Az aprókat összevágtuk, azt most egy tiszta konyharuhára kiterítettem, majd elrakom a fagyasztóba egy neylon zacsiba a borsó mellé...
A leszedett zöldbabból pedig vajon pároltam, és sárgarépát is karikáztam hozzá. Ez jó lesz ma a bulger és a hús mellé. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás