Válasz: Társalgás
Muszáj valamit süssek,nagyon piszkál az aranygaluska...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Muszáj valamit süssek,nagyon piszkál az aranygaluska...
Ancsa!
Aha, már tegnap is emlegetted... nálunk is elég régen volt.
... de én mostanában már könnyebb, és gyorsan elkészülő sütiket készítek... Talán majd télen, ha még jobban esik a konyha melege, én is többet, és többfélét sütök. ![]()
Akkor csak ügyeskedj! ... 
dagasztja is már a gép...
Látom Ancsa, hogy ma sem hazudtolod meg Magadat! ... Akkor hajrá! 
Bezzeg én... most nagyon itt ragadtam a gép mellett... Egy kicsit körülnéztem a neten.... meg szeretek zenét hallgatni a gép mellett, ebbe mindig belefeledkezek... 
Én is szoktam de kihangositom! ![]()
Hihi... én is kihangosítom!... főleg, ha nincs itt a nappaliban a férjem... mint például most!
... néha még táncolok is! 
Sziasztok.
Nagyon szép vasárnapot kívánok én is.
Hűvös a reggel,beindítottam a kenyérsütőt.Maradt egy kis főtt krumpli,burgonyás kenyeret szeretnék sütni.
Főznöm nem kell,pihenős napot terveztünk.
Szia Lia!
Nekünk is lassan kész az ebédünk, a húslevest csak akkor kezdem leszűrni, amikor enni akarunk, addig még hagyom kis lángon... a tésztát kifőztem hozzá... A bulgur is készen van, csak kevés sárgarépát főztem ki kockázva, és azt belekevertem, és tárkonnyal meg borsikafűvel fűszereztem. A céklát is elkészítettem. Kb. 10 perc múlva le is kapcsolom a sütőt, addigra lesz meg a gombás hús.... Természetesen a pudingot is megfőztem 1 liter tejjel... lehet majd nasizni. ![]()
Itt délelőtt is volt eső, épp most szünet van, de teljesen be van borulva... és már 17 fok van, így nincs hideg... Biztos szépen sül a kenyered már... Vagy talán már meg is sült? 
Délután már mi is csak pihenni akarunk ma! 
Már most jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ...
Margitka!
Mennyi finomságot készítettél,finom ebédetek volt.Itt nem volt semmi eső,csak hűvös van.
Kisült a kenyér,még nem vágtuk meg,majd ha kihűl.
óóóó,de szép kenyér!
Lia!
Ó de gyönyörűséges ez a kenyér! Na és milyen finom is lehet! 
Mi betartottuk, amit akartunk, és egész délután pihentünk. Filmeket néztünk, csak ebéd után rendet tettem.... aztán jöhetett is a lazítás... Közben egyszer kimentünk a kertbe , mert egész klassz idő lett, de csak mozogni akarunk... nem dolgozni!... Néha ezt is meg kell engedni magunknak! 
Na és Ti mivel töltöttétek a délutánt? 
Én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás