Válasz: Társalgás
Klári!
Remélem, hogy minimum kettőt ennél.... de ez lenne a maximum is, mert már csak ennyi van! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Klári!
Remélem, hogy minimum kettőt ennél.... de ez lenne a maximum is, mert már csak ennyi van! 
Lia!
Na ennek én is igazán örülök! Gratula Neki!
Zsombor a jobb kezével nem is tud írni?... Vagy azért azzal is írogat?
Nekünk Öcsi balkezes. Soha nem tapasztaltam , hogy hátránya származott volna belőle, kivéve a szüleit. Mikor meg akartunk neki tanítani valamit, és mindketten jobbkezesek vagyunk az apjával, nehéz dolgunk volt időnként, mert vissza fele dolgozott. Voltak muris helyzetek.
Margitka! A két szeletből még Apának is jut egy. Lennék olyan jó, hogy neki is adnék belőle.
Holnap mennem kell Békéscsabára. Aztán talán jövő szombaton is menni kell, Daninak szülői lesz.De egy ideje jó átmenni , megcsinálták tavaly az utat, így sokkal jobb arra autózni.
Sziasztok!
Mindenkinek köszi a jókívánságot, aranyosak vagytok. Éppen ma 20.-án született.
Délután volt még dolgunk, a másik háznál a szemetet szedtük össze és a kiskertet dudváztam ki. Holnap viszik a szemetet ezért kellett igyekezni. Kiválogattam a képeket is, már csak sorba kell rendezni és teszem is be.
Margitka! Csak engem bosszantott nagyon, senki sem vette észre. Te nagyon guszta almatortát sütöttél! Láttam az almákat is amit szedtetek. Most semmi nem sikerült a kertekben, panaszkodnak itt is.
Klárika! Leventének van a szülinapja jól emlékeztél. Ibolyáét szombaton tartjuk, ő meg 21.-én született. Ezért húzós egy kicsit Laci fiamék nem is tudtak most hazajönni a Levente szülinapjára, majd ott köszöntik. Még nem döntöttem vagy Helló Kitti, vagy Mickey egér, de sajnos nincs fekete festékem, na majd meglátjuk még.
Ancsa! Jobbulást kívánok apukádnak!
Lia! Gondoltam én, hogy nem lesz gond az iskola kezdéssel, ügyesek az unokák!
Klári!
Érdekes ez a balkezes tanítás... Nálunk mindenki jobbkezes... De én egyszer gyermekkoromban ki akartam próbálni a balkezes írást, mert az egyik osztálytársnőm balkezes volt.. Otthon elkezdtem gyakorolni... de hamar abba is hagytam, mert elfáradtam, és nem is tudtam szépen írni úgy... 
Oké, ezt letárgyaltuk, Tiétek a 2 szelet! ![]()
Akkor holnapra jó utat! 
Margitka.
Zsombor csak a bal kezét használja,Levi is balkezes.Neki már nem megy könnyen az írás nem is olyan szép.
Most az a divat hogy nem szabad rászólni ha a bal kezét használja a gyerek,mi elfogadtuk.
Nekem még lekötötték a balkezemet hogy a jobbat használjam lehet ezért vagyok két balkezes.
Szia Ilona!
Mi nem tudtunk semmit sem csinálni ma a kertben.. Amikor kimentem sárgarépát szedni, hát olyan sáros lett a kerti cipőm, hogy mire felértem a házhoz, már alig bírtam a sárkaparóig eljutni... megnehezedtek a cipők... 
A képeknek mindig örülünk, csak hozzad majd! 
A hét végéig biztos elkészülsz majd a kis Ibolya tortájával is. Neki is boldog születésnapot kívánok! 
Melyik nap is akartok utazni?
Ilona.
Akkor a pici unokádnak is boldog szülinapot.
Klári.
Nyáron jártunk arra felétek,láttuk hogy szépen megcsinálták az utat talán meg is szélesítették?
Lia!
Szerintem sem szabadna a gyerekekre rászólni, mert biztos azzal próbálnak írni, amelyikkel könnyebb... és akkor az a kezük lesz az ügyesebb is, ha hagyják! ... Különben én egyszer úgy hallottam, hogy a balkezesek általában ügyesebbek....
Na én meg pont jobbkezes vagyok... 
Ez nem ügyesség kérdése, hanem az erősebb agyféltekéé. De hát ezt Lia biztos tudja. A két balkezesen jót nevettem Lia! Ha nem tudnám, hogy mit tudsz, most biztos meglepődnék, de így csak irigylem a két balkezedet.Micsoda karácsonyi díszeket tudsz velük csinálni. Azt mondja Apa , biztos hogy szélesítettek egy kicsit az úton. Ugye hogy most jó? De meddig? Annyi kamion jár rajta.
Icukám! Kis Ibolyádnak is Boldog szülinapot majd! Szép össze tartó család a tietek is.
Margitka!
Mindenkinek Ibolya nevében is köszönöm!
Pénteken megyünk és vasárnap jövünk. Lehet hogy hozzuk Tamást is egy hétre, majd meglátjuk mit mondanak a szülők.
Én gumicsizmát vettem fel, nincs sár, nagyon porzott, de most nincs olyan cipőm amiben kapálni lehetett volna. Papucs van de abban nem akartam mert nagyon hideg volt ma.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás