Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
De csodás őszi képet hoztál ma is! 
A férjem nekiállt a száraz tuják mellett egy kis védő oldalt összehozni a kis sütőhelyünk mellett... Mert eddig ott 6 db tujafa volt, amik jól besűrüsödtek, ezért nem is kellett oda fából "falat" építeni. Meg úgy szellős is volta kis lak, ha alatta eszegettünk, iszogattunk, nagyon szeretjük a helyet. Ezért kellett megoldást keresni rá... A férjem úgy néz ki, hogy ügyesen megoldja... azzal foglakozik már napok óta. Készít egy kis takaró részt... Na és egyenlőre nem is vágjuk ki a fákat, csak a faház melletti részéről a gallyakat vágtuk le, így ott jó nagy hely lett. A másik oldalról már úgyis jól benőtték a vadszőlő szárak, levelek... De majd azért ültetünk kis bokrokat is oda, valahogy alakítgatjuk a területet kedvünkre.
Na én pontosan így voltam, nem sokat foglalkoztam a virágokkal, azért öntöztem, kapáltam is, de több idő kellett volna foglalkozni velük... Most már csak a rózsákat öntözöm, kapálom a töveit, és a muskátlikat még... Na és a bársonyvirágok is kapnak vizet... szépek is. ![]()
Finom ebédet készítettél mára. Nekünk csak paprikás krumpli volt a férjemnek a leves után... én magamnak szedtem zöldbabot, megpároltam vajon sárgarépával együtt, és virslicsíkokkal. Finom lett!... de már nagyon keveset lehet szedni a babból, ami nem száraz... Rengeteg a poloska a kertben, sajnos mindenen elterjed.. A paradicsomot is nagyon megszállták, már nem sokáig szedegethetjük... A paprika még elég tűrhető... Én is imádom a lecsót, azért azt még tudunk párszor főzni mi is. ![]()
Ugye milyen jó a tallér, ha jönnek vendégek! ... Arra lehet ám koccintani.
Én is hallgatom most írás közben is a tévét... hát szörnyű dolgok történnek... rossz is hallgatni... ![]()
Lia!
Nagyon ügyes voltál! Nekem is kell majd itthon az ablakokat lemosni... annak örülök, hogy a fiamnál megcsináltuk.. majd itt is meg lesz! ![]()
Hú de izgalmas az iskola Leviéknek! De az nagyon jó, hogy szeret járni! ... na és már ötödikes! Hogy röpül az idő! 
Na és Dávid?.. Ő is szeret járni iskolába?