Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! 
Lia!
Azt hittem, hogy csak ma utaznak vissza a gyerekek... tegnap emlegettelek is még délelőtt Pesten a fiamnak, hogy már nem sok időtök van együtt.... 
Akkor most egy kicsit szomorúak vagytok... de gondolj arra, hogy milyen jó helyük van odakint, és sokat láthatjátok a Skype-on egymást!... Persze a távolság tudata az rossz lehet.. de úgyis találkoztok majd... Mikor is?... Ezt tudjátok? 
Ancsa!
Köszi a kávét!... Azért én maradok az ágyban, hiszen ma főzni kell a vasárnapi húslevest... De van még milánói is mára... Azért hozok be a kertből a padlizsánt, azt rántok ki még hozzá... meg főzök céklát is, és lesz saláta mellé.
Maradt a kekszgolyókból is és van 2 féle fagyi és tejszínhab is... Meg sós mogyoró.. mást nem készítek, ma még együtt a család. mindez elég lesz bőven, és tudunk még sokat beszélgetni majd. 
Azért jó, hogy még később írtál Bittáról... mert olyan rossz olvasni, hogy ennyit kínlódik... De tény, hogy nagyon nehezen kupálódik ki ebből a betegségből...
Itt alig, hogy bejöttünk fél 7 körül a szalonnasütésből a beszélgetést követően, elkezdett jobban szemetelni az eső. Azért nagyon jó az a kis fa pavilon, amit a férjem oda épített, mert alatta még tudtunk beszélgetni egy ideig... Aztán egyre jobban elkezdte az eső... Éjjel is sokáig hallottam.... De fél 6-ig elaludtunk.
Most viszont már megkávéztunk, még kicsit itt körülnézek a neten, aztán lehet készíteni a reggelit, majd főzés...
Neked lazítós napot! Csak figyelj a kicsire!