Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Igyekeztem hogy estére azért be tudjak köszönni!
Margitka! Tegnap ebéd után elmentek a gyerekek, csendes lett a ház. Ez most megint szokatlan lesz egy darabig, jó mozgalmas napok után vagyunk. Tamást mikor meglátta Ibolya szaladt elé, és kiabálta hogy Tom, ölelte nem akarta elengedni. Mondtam a szülőknek igazán készülhetett volna fotó róluk!
Én még tegnap igyekeztem rendet tenni, mert ma meg délelőtt a körtét szedtük le. Potyogtak a fáról, rájöttünk hogy ilyenkor szedjük le mindig., csak megfeledkeztünk róla. Leszedjük zölden és úgy érik meg. Jó sok lett egész délelőtt ezzel foglalkoztunk. Majd figyelem és fokozatosan teszem el kompótnak télre. Ebéd után meg paradicsomot főztem be lett 8 liter. Kaptam még szombaton, de nem volt időm, így ma már nem lehett tovább halasztani. Most szépen pihen,majd hozok róla képet.
Lia! Itt még meg van a medence, szombaton fürödtek benne, 24.5 fokos volt a víz. De ma már csak 23. 2 volt. A férjem ma akarta leengedni a vizet, de mondtam ma nem tudunk vele foglalkozni. Lehet hogy holnap sor kerül rá. Már csak e hétre mondanak jó időt.
Ancsa! Megvicceltek jól ezek a cicusok! Remélem már nem lesz gond és helyre fognak jönni!