Jó reggelt mindenkinek!
Örülök , hogy jól aludtál Margitka! Ritka és fontos élmény. Mikor fiatalabb voltam , és a gyerekek sokszor felköltöttek éjszaka, mindig azt vártam , hogy majd ha idősebb leszek, milyen jó lesz, mert nem akarok majd annyit aludni, az idősek kevesebbet alszanak. Hááát, csalódott vagyok. Mert hajnal 4 kor ugyan fel esz a kecura, valóban kisebb már az alvás igényem, de hát nem kellhetek fel, nem kezdhetek bele semmibe, hisz más azért alszik, nem zavarhatom fel az egész családot, hogy hahó, kialudtam magam , ébresztő! A nyár ezért jó, mert már világosodik 4 után mehetek a kertbe. Ott csendbe van a kapa az nem berreg, nem világít.
Most azt gondoltam , hogy ma veszek pótkávét. Így is tejes kávét iszok jóformán, azt is csak reggel egyszer. A pótkávé egészségesebb. Én szeretem azt a régi fajta tejes kávét. Kipróbálom , szeretem -e még. Akkor a reggeli kávét is lecserélem.
Azon nem gondolkoztál még, hogy vegyél egy két futó kacsát? Az szereti a csigát, és egy két kacsa nem okoz kárt, levágni sem kell, maradhat házi kedvencnek. Olvass csak utána kicsit.