Sziasztok,megjöttem!
Nagyon rossz hangulatban kezdődött a munka ilyen kevés szabadság után...mindenki úgy jött be ,mint a vágóhidra,az volt a leggyakrabban elhangzott mondat: Úúú,de utálok ide bejönni....Nem volt az a vidám,felszabadult ,szabadság,nyaralás után hangulat,beszélgetés,egymás üdvözlése,puszilkodás..bementünk indult a szalag és mintha nem is lettünk volna szabin...
Rosszul is aludtam,persze,ideges voltam a reggeli kezdéstől,siettem is ,hogy a buszt elkapjam.Aztán délelőtt megfájdult a fejem és fájt egész nap...munka után bementem szüleimhez,ott kezdett kiállni a fájás..hazérve ebédeltünk,most megyek zuhanyozni és fekszem le..tegnap este még megnéztem a Moana című animációs fimet,nagyon tetszett ajánlom megnézésre,a héten meg akartam keresni a neten,de tegnap este adták a HBO-n igy megnéztem ott,fél 10 ig tartott,egy hawaii témájú ,legendáról szóló film,de olyan szép ,olyan megkapó,érdemes megnézni.
Igy elég fáradtan is kezdtem...úgyhogy megyek is már itt 6 óra mindjárt..bezzeg itthon telik az idő...a legjópofább volt egyik kolleganőm,aki a 9 órás szünetben azt mondta:Otthon ilyenkor már dél volt... 
Holnap hamarabb jövök remélem,addig is puszi és további kellemes estét!