Válasz: Társalgás
Szerencse hogy hamar elmúlt a fejfájásod!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szerencse hogy hamar elmúlt a fejfájásod!
Sziasztok!
Ideértem én is,ma is voltak bőven.Munka után elmentünk vásárolni,most csendes a ház,nincsenek gyerekek.Zsombor pénteke,Leviék szombaton jönnek haza.
Margitka!
Szépen van paradicsomotok,olyan sárga nekünk is volt,finom nagyon.Dávid annyira szereti már rá kell szólni ne egyen olyan sokat.Pici pirosak vannak ládába,rengeteg volt rajta.A hétvégén mi is főzünk kecsapot,holnap a paradicsomlével dolgozunk.
Ilona.
Finomsággal vártad a vendégeket,ha jó a társaság röpül az idő.El is hiszem hogy szeretik a fürdést a gyereke,már itt is mondogatják hogy nem akarnak visszamenni.
Ancsa!
Jól tetted hogy pihentél,kell ilyen is,sokat dolgozol év közben.A káposzta biztosan finom,én minden formában szeretem.
Sziasztok újra! 
Már voltunk látogatóba, és utána hozzánk is átjöttek a szomszédaink. Most mentek el. Kellemesen elbeszélgettünk. Mostanában nem értünk rá egyikünk sem... Ezért most igazán mindenki örült a mai találkozásnak. ![]()
Ilona!
Akkor a tejszínnel még óvatosan, nehogy újra gond legyen a kis Leventénél!... Tehát holnap lesz a váltás, de programja lesz a kicsinek, ahogy olvasom. Aztán meg ha újra nálatok lehet, Tamással is játszhatnak együtt. ![]()
A virág szerintem is nemesített kála, egyszer én is kaptam Gábortól ilyent, de sajnos tönkrement már...
Ancsa!
Örülök, hogy tudtál aludni!... Bocsi, hogy megzavartalak a napokkal... Ma már 3-szor kérdeztem rá itthon is, hogy, "ugye szerda van?" ... Aztán, hogy említetted, azt, hogy pihenni akarsz, mert pénteken segíteni kell, már csütörtöknél tartottam. Te is megzavartál engem. ![]()
Az evésre meg figyelj oda, bármennyire is finom, estére nem szabad sokat enni!
A szomszéd néni már valamivel jobban van, igaz, hogy a menése eléggé labilis, de már decemberben lesz 94 éves... A memóriája jó, szépen lehet vele beszélgetni, bár néha gyerekes is...
A bácsi, aki meghalt, az már a közeli öregek otthonában élt... a felesége nagyon korán meghalt, a gyerekei pedig messzire kerültek... Neki is rossz lehetett így az élet... Hétfőn lesz a temetése...
Én nem is szeretek az öregségre gondolni, és azon gondolkodni...
Lia!
Akkor a fárasztó munka után pihenjél le minél előbb... Aztán péntektől lesz újra nyüzsgés nálatok. 
Akkor ezek szerint mindenhol jól sikerültek a paradicsomtermések. Mi rengeteget eszünk. Épp most vacsoráztunk, és persze nem maradhatott ki a paradicsom! ![]()
Mára én elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Most ébredtem,de gyorsan főztem egy kávét,és a macskák már kaptak enni,ma kell valami levest főzzek,és semmi dolgom több....Majd keresek valamit,hiszen nem üldögélhetek egész nap és bámuljak ki a fejemből..igy is ma tovább aludtam,fél 6-ig,még álmodtam is,hogy minden fehér,mert hó hullt...olyan fura volt mikor felkeltem ki is néztem...persze nincs baj,és kellemes a reggel.
Úgyhogy nyugodtan iszogatom a kávém és itt ülök a gép előtt,mig kivilágosodik...most már egyre később virrad...jön az ősz...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét... és bizony hallgatni is kell időnként... főleg annak nehéz, aki sokat tud beszélni...
Most az éjszaka már csak 2-szer ébredtem meg, de most még elaludtunk is, és fél 7 után keltünk csak ki az ágyból... pedig mára elég sok megint a teendő... Na majd meglátjuk mire jut idő.... Ma halászlét főzünk, és másodiknak pedig császármorzsa lesz kölessel... ebben egyeztünk meg. Na és a legnagyobb munka a kecsap főzése lesz....
Gyorsan megiszom én is a kávémat, aztán először még felhívom anyukámat, utána reggeli, és indulhat a meló....
Azért még csak a hóról ne is beszéljünk... Hogy álmodhattál ilyet? Talán emlegettétek?
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok,a dolgozóból.Még csendesség van,gyorsan bekukkantok,utána már nem lesz rá időm.
Ancsa!
Pihenj is ha tudsz,reggel én is akkor aludtam volna még mikor már kelni kellett,most még elég kótyagos a fejem,de majd iszunk még egy kávét és rendbe jön.
Szia Margitka!
Látom Te is ideértél,de nagyon sietteted az időt,már vasárnap van.
Jó munkát mára nektek is,mi majd munka után készítjük,addig a férjem előkészíti.Finomat főztök,mehetek kóstolóért?
Szia Lia!
Már megint Ancsa miatt gondoltam, hogy vasárnap van... elfelejtettem a szabadságát... hogy milyen hatással van rám, ha többször jön! ![]()
Tehát ma még csak csütörtök van...
Eddig anyukámmal beszélgettem telefonon, már megint rohan az idő...
Lesz leves bőven, igaz, hogy a nagy fiam is itthon van most szabin, Ő is nagyon szereti... de jutna belőle Neked is.
... A hétvégén Gábort is hazaugrik, ő nem szereti a halászlét, ezért főzzük ma, akkor majd más lesz....
Most viszont már megyek, mert hív a férjem... Ő már dolgozik....
Majd jövök pihenni valamikor.... 
Neked laza napot kívánok a dolgozóban! 

Haha,Margitka!
Jól összezavarlak!
Végül is grizgaluska levest főztem egy kis csirkeaprólékra és hajtogatott pogácsát sütök,kétféle sajttal és chiamaggal dagasztva,minden hajtogatásnál megkentem szezámolajjal!

Halihó!
Kész a leves és a pogácsa,nem találom a helyem,nem tudom mihez kezdjek,valamit annyira csinálnék...
Sziasztok!

Margitka! Van program egész nyáron nekünk is! Majd ha nem lesznek a Tátrába megyünk hegyet mászni úgy döntöttünk. Sárgaborsóból készült a főzelék azt kért a gyerek sertéspörkölttel. Aztán vettem kukoricát is Laciék is nagyon szeretik. Még nem tudom mikor érkeznek ha ma akkor csak holnap mennek haza és akkor viszik Leventét.
Beteszem ezt a linket, Kamery Debki, Hel, Wladyslawowo, Puck... nézzétek meg mennyien vannak fent.
Ancsa! Néha én sem tudom milyen nap van.
Lia! Neked is jó munkát!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás