Sziasztok! 
A hétvégét egy alföldi gyógyvizes üdülőhelyen töltöttük el, mégpedig Cserkeszőlőn.
Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, és a szállodával. Mi egy 2 szobás, nappalis, klímás 60 négyzetméteres faházban voltunk elszállásolva, teljesen felszerelt, minden igényt kielégített. A szállodának saját wellness részlege van úszómedencével, jakuzival, beltéri medencékkel és szaunával... stb. A gyógyfürdő kb. 200 méterre van onnét, nagyon sok gyógyvízmedencével, és élménymedencékkel. Hoztam pár fotót ízelítőnek Cserkeszőlőről. Majd berakom az "Itt jártunk" topikba.
Ancsa!
Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok! ... Aztán jó nagy vásárlást csináltatok... 
Tegnap akkor mi jobban jártunk, mert se dörgés, se villámlás nem volt ott... Sőt éjszaka még hullócsillagokat is néztünk.
Aranyos voltál, gondoskodtál a napi kávékról a fórumban! 
A cicák is jól viselkednek már, biztos örülnek, hogy többet látnak! Sikerült a fürdő rendberakása, ahogy olvastalak, a cicák is segíteni akartak?... Jó sokat dolgoztál... most már majd rám is ez vár itthon...
Lia!
Olvastam, hogy felétek 1 nappal előbb odaért a hűvösebb levegő... Nekünk szombaton még nagyon meleg időnk volt. rengeteget voltunk a vizekben... Aztán vasárnap a reggel már egy kis esővel indult, de ennek ellenére a gyógyvízbe átmentünk, és mire eljöttünk, már ott is jobb idő lett szerencsére. Gyerekek jól el vannak, míg Te dolgozol?
Ma már dolgoznod is kellett, ahogy olvastam... remélem, hogy laza napod volt! 
Ilona!
Tehát nagyon finom ételeket kaptatok a vendégségben. Jól tettétek, hogy elmentetek, kell is a kikapcsolódás időnként! De jó lehetett a víz a meleg idő után otthon. A fejfájásod is elmúlt?
Láttam tegnap is hoztál csodás képeket! 
Jó, hogy felerősödik nálatok a kicsi. Talán erősebben ellenáll majd a betegségeknek!