Válasz: Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Margitka! Ancsa! A férjem készítette, jól tud fotózni! Bizony örülünk, mert az egész tetsét megmozgatja, és szépen formálódik,az étvágyát is meghozza.
Még két képet hozok.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Margitka! Ancsa! A férjem készítette, jól tud fotózni! Bizony örülünk, mert az egész tetsét megmozgatja, és szépen formálódik,az étvágyát is meghozza.
Még két képet hozok.
Ennyire melegedett fel a vize.
Ó,hát ez nagyszerű,olyan mintha nyaralni lennétek,közben elég ha csak kimentek az udvarra,nagyon irigy vagyok...sajnos nekem nem lesz soha ilyen lehetőségem,még a szüleim házában sem,mert kicsi az udvar!
Ilona!
De jó ez a fotó! Milyen helyesek vagytok együtt! Látszik, hogy Levente is mennyire jól érzi magát! A víz jól felmelegedett... Te is nagyon csini vagy! 
Ilona.
Így elviselhetőbb a meleg,itt is sokat benne vagyunk.
Ügyes az unokád,látszik élvezi Ő is.
Sziasztok!
Főztem be lecsót, de másképpen készítettem egy pár üveggel, mint szoktam.
Íme ilyen lett!
Az elmaradhatatlan túrósperec a kiskukta segítségével. Ez tegnapi ebéd volt, mellé borsólevest kért.
Aztán megint egy kis pancsolás!
Ilona!
De szépek lettek a lecsók! Na és hogy tetted el? 
Finom ebédetek volt tegnap!... Nagyon ügyes a kiskuktád!... Hogy mekkorát nőtt már megint! ... A pancsolást meg is érdemelte, hiszen mennyit segített! 
Szia Margitka!
Egy kis fellépőt tett a lába alá, mert nem érte fel. Különben nőtt megint, de legalább már meglátszik rajta egy kicsit hogy eszik. 21 kg végre!
Majd leírom hogy tettem el.
Ilona!
Akkor az a kis fellépő is magasítja itt a képen! ... De az jó, ha már súlyra is gyarapodik... ![]()
Oké, akkor várom majd, kíváncsivá tettél! 
Én is kiváncsi vagyok miben más ez a lecsó?Aranyos ,felnőttes a frizurája,olyan komolyan szaggatja a pereceket,a pancsolásba,meg besegitettem volna szivesen ,én is! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál