Válasz: Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Zsombornak ott is lesz kivel játszani,unokatesókkal megy.
Leviéknek kell program a jövő hétre,szeretnénk elvinni horgászni is őket,lehet hogy megnézzük Tordason a western falut is.
Lecsó lett 20 üveg vegyesen kicsi és nagy,még azt is le kell majd vinni a pincébe.
Délután sütöttem lángost,azt hittem sok lesz,de majdnem kevés lett.
Holnap bográcsunk,gulyásleves és buktát sütök mellé.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Jó reggelt,szervusztok!
Elég jól aludtam,bár hajnalban már nem hagytak,de nem volt vészes,kicsit vergődtek csak..már megfőztem a kávém,és iszogatom,a húsokat kikészitettem a leveshez,később megyünk vásárolni.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Akkor Zsombor vált a másik unokatesókra! Nem telik így számára unalmasan a nyár! ![]()
Biztos tetszik majd a pecázás Leviéknek, főleg, ha még sikerülne halat is fogni... Ha Tordasra is elmentek, akkor hozzánk is beléphetnétek majd útközben.
Szépen lett lecsótok. Mi is teszünk el már minden évben. Nem is néztem,. hogy mennyi üveggel maradt a tavalyi évről... de van még...
Akkor mára jó bográcsozást! A kedvenc bukta is jó lesz mellé! 
Ancsa!
Igen! Én olyan anyuka vagyok... Még nem volt kész a kávé, amikor lejöttem... De megvártam, míg megfőzte a férjem... és már érzem is az illatát! ![]()
Én voltam fent megint párszor... de mindig hamar sikerült elaludni... Mindjárt megiszom én is a kávémat, aztán kezdődhet a nap!
Neked is jó bevásárlást! ... 
Ahogy előre jelezték is, már melegedik a hőmérséklet, most 18 fok van nálunk... és ez csak fokozódni fog...
MINDENKINEK 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Margitka! Még nem készítettem réteslappal, de kifogom próbálni, annyira guszta! Szép idő igérkezik, füvet nyírunk, majd strandolunk ma. Persze csak itthon!
Lia! Én is gulyást főzök mára. Úgy főzök, hogy maradjon holnapra is. A férjemmel megbeszéltük, hogy most kivételesen hétfőn legyen a húsleves. Üdülésből jönnek haza a gyerekek. Délben szállnak fel és pontosan dél lesz mire leszállnak Debrecenben. Legyen nekik frissen az ebéd. Nektek is jó bográcsozást otthon!
Ancsa! Neked is mára jó kikapcsolódást!
Szia Margitka!
Kicsit később ebédelünk, de előtte benézek. Tettem oda kukoricát is, végre kaptam szép nagy csöveket. Már alig várom, hogy készen legyen imádom!
Itt kezd felhősödni egy kicsit, remélem ma nem lesz eső.
Szia Ilona!
Köszi a virágcsokorral hozott kávét!
... Éppen most ittunk mi is ebéd után. ![]()
Gondolom, hogy jósokat fürödtetek! Az idő egyre melegebb itt is.
Mi viszont jól elmászkáltuk az egész délelőttöt... Átmentünk a fiammal együtt Érdre, mert nadrágot és pár dolgot akart venni... szerencsére mindent sikerült is beszerezni.... még többet is, mint amennyit akartunk... Ráadásul onnét még átmentünk Törökbálintra az Auchanba is, mert kinéztünk ott egy órát, amit a fürdőszobába a polcra teszünk... csak 1 órára értünk haza... már jó éhesen... Szerencse, hogy tegnap előre megfőztem, megsütöttem... De most jöhet egy kis pihenő... aztán majd sütök délután olajban krumplis pogácsát... jó nagyokat megint, mert csinálunk hozzá tojáskrémet, amit majd finom zöld fűszerekkel is bővítünk...
Majd megnézem én is a kukoricát a kertben, lassan lehet abból is főzni.... Gondolom, hogy Ti már ettetek is azóta. Egészségetekre! 

Halihó!
Hozok egy kis délutáni kávét,én is iszogatom az enyémet,reggel dupla adagot főztem ki,egyet megittam,egyet msot iszogatok,tejszinhabbal feljavitva!
Készen vagyok a főzéssel,a sütést pedig pikk-pakk megoldottam,megint meleg van nálunk de az igazi hőséget a jövő hétre igérik 37-38 fokokkal...egész héten...nem is tudom ,hogy fogjuk birni a munkában?Szabadságról szó sincs,tele van munkával,az emberek pedig egymás után mondanak fel és mennek el....Azt hiszem kicsit ledőlök és hunyok egyet,most csend van, a macskák is elnyúltak jól lakva,meg Atti sincs itthon még,úgyhogy ideális egy kis alvásra...persze lenne még dolgom a szekrények tetejét akartam megmászni,letakaritani,de azt most tele hassal elhalasztom...
Később még benézek,puszi!
Szia Ancsa itt is!
De aranyos pohárban hoztál kávét! ![]()
Épp az előbb leselkedtem a konyhádban! Tényleg szuper ügyesen megoldottad a főzést és a sütést is! ..... 
Nálunk már most érezhető az újabb felmelegedés... Már most árnyékban 28 fok van... Tegnap állítólag már csak 21 fokos volt a Velencei tó is... még szerencse, hogy mi kihasználtuk, amikor jó meleg volt a víz... de ha így melegszik a hőmérséklet akkor majd a jövő hét vége felé újra lehet fürödni ott... persze a bátrabbak előbb is belemennek a vízbe...
Neked akkor jó pihenést! 
A férjem közben kiment a kertbe, és hozott be krumplit.. feltett egy fazékba főni... na ha megfő, akkor majd elkezdem csinálni pogácsákat... addig én is lepihenek egy picit. 
Sziasztok.
Itt is csendespihenő van.
Jól belaktak a gyerekek,jó volt nézni ahogy falatoznak.
Margitka.
Köszönjük a meghívást,aranyos vagy.Írtam nekik levelet;azt válaszolták hétvégén érdemes menni;lehet hogy holnap megnézzük,de vasárnap nem szeretnénk zavarni benneteket.
Ügyesek voltatok,sikeresen bevásároltatok.
Finomság készül nálatok is,a vargabéles is nagyon guszta.
Ilona.
Biztosan sok élménnyel jön haza az unokád.Már Leviék is várják hogy fürödhessenek;eléggé lehült a víz,még nem merem beengedni őket.
Ancsa.
Használd ki a csendességet,pihend ki magad rád fér.
Lia!
Ja de nagyon sajnálom, pedig egész héten itthon leszünk a jövő héten. De a holnapi nap valóban nem lenne jó, mert a Gáborral megbeszéltük, hogy elmegyünk hozzá Pestre, mivel le kell engedni a hűtőjét, segítek kimosni...
Tordason horgászni is fogtok, vagy csak a western falut akarjátok megnézni? 
Közben kisütöttem a pogácsákat... Most kimegyek még megfőtt a tojás is közben... megcsinálom a tojáskrémet hozzá...

Szia Margitka!
Hű de guszta ez a pogácsa, már megnézem hogyan is készíted el! Én meg hoztam kukoricát, már kettőt megettem belőle, annyira finom a Pennyben vettem.
Akkor sikeresen be tudtatok vásárolni, minden sikerült amit beterveztetek! Sőt még többet is, de akkor kell mikor van, vásárlás közben mindig meglátunk mást ami nem volt betervezve, de nem lehet ott hagyni, mert legközelebb lehet hogy nem kapjuk meg.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás