Válasz: Társalgás
Ancsa!
Már én is jártam így többször is, hogy akartam valami új, gyors és finom sütit keresni... aztán vagy semmit sem sütöttem, vagy a saját receptjeimből a leggyorsabbat.. ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Már én is jártam így többször is, hogy akartam valami új, gyors és finom sütit keresni... aztán vagy semmit sem sütöttem, vagy a saját receptjeimből a leggyorsabbat.. ![]()
Szia Klári!
Hú de nagy munkában voltatok ma! 
Én változóan alszok ilyen rosszul... Tulajdonképpen nagyon oda kell figyelni az evésre, a mennyiségekre is... na és a mozgásra. Ha keveset mozognék, az sem jó, de ha túl sokat, azt is megérzem.... 
Ancsa!
Amit Te beírtál Klárinak a 416-osba, rákattintottam a linkre, az egy oldal címe, ahol van 1 videó is.... Szerintem Klári csak magát a videót szeretné a faceról belinkelni... Azt hogyan kell? 
Margitka,azt irtam már mikor rákattint a videóra a jobb egérgombbal,akkor megjelenik hogy show Url ,arra kattintva kéken megkapja a videó url cimét,azt kell kimásolni,em tudom hogy mutassam meg...
Ancsa!
Én ezt értem.... de csak a közösben találok videót, és ha ott leveszem az url címet, akkor az úgy is jönne be az egész oldallal együtt...
Tudsz olyan videót ide berakni a faceról, amikor csak maga a videó jön be?
Hát amiket saját magad teszel fel,azok csak videóként jönnek le,mint az én Prücsis videóim,vagy úgy érted hogy itt induljon el a videó?
Ancsa! Margitka! Ott kezdődik a bibi, hogy hiába kattintok a videóra, nem ad semmit azon kívűl hogy pauze, és mute. Ha megnyitom , akkor sincs cím, ha csak a berakott videóra kattintok akkor sincs.
Vettem az adást... tehát akkor az oldaladdal együtt jön a videó. ![]()
Klári!
Akkor marad a képek nézegetése, mert ez úgy néz ki, hogy nem jön össze... ![]()
Na és felírtad már valahova a megkapott jelszavadat a "Képfeltöltés"-hez a belépésre? 
Érdekes mert nekem ha rákattintok középen a videóra jobb gombbal mikor lejátszás alatt van akkor az jön hogy mute,play meg show video url...
Meg van a citromailon Margitka. Onnan nem veszik el. Kicsit szundítok, mert ragad a szemem. De csak kicsit, hogy este azért tudjak aludni.
Klári!
Az jó, de ha sok lesz a leveled, akkor majd keresgélned kell... nekem füzetben is megvannak a jelszavaim.... 
Akkor jó pihenést! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás