Válasz: Társalgás

sziasztok,jó reggelt!Volt egy jó eső Váradon az éjjel,dörgött és villámlott is de enyhült a forróság.Legyen szép napunk,még ha hétfő van is...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

sziasztok,jó reggelt!Volt egy jó eső Váradon az éjjel,dörgött és villámlott is de enyhült a forróság.Legyen szép napunk,még ha hétfő van is...
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Itt nem volt eső,kellemes az idő.Zsombor itt aludt,visszük angoltáborba a héten oda jár.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Ha volt eső, akkor egy kicsit frissülhetett a levegő... de túl sokat nem aludhattatok, ha dörgött és villámlott.. Sok erőt a hét kezdéshez! 
Lia!
Akkor jó kis tábor lesz Zsombornak az idén is...
Ugye minden nap kell vinni és haza is viszitek naponta? Szereti az angolt? 
Szia Margitka.
A héten minden nap megy,elég buta a beosztás.11-13-ig van ott.Szeremcsére szereti a nyelvet és nem kell messzire vonni,az idén sok táborba megy,néptánc is közte van.
Lia!
Tényleg nem a legjobb az időpont... de reggel sokáig aludhat Zsombor... Az jó, ha a néptáncra is jár. Legalább tartalmas lesz a szünet. Mindig Te viszed el, vagy beosztjátok? 
Itt eléggé nyomott a levegő... lehet, hogy emiatt nem tudtam eleget aludni éjjel... de szerencsére a fejfájásom elmúlt már, amivel ébredtem... 
Na majd később még le kellene szedni a zöldbabot is.... de egy kis pihenő még kell...
Szerencsére nem húztuk az idő a pihenéssel, sikerül ma is leszedni a zöldbabot... Összevágtuk, jól megmostam, aztán hagytam konyharuhákon száradni a terasz asztalán.... Közben elkezdett dörögni az ég, most már esik is az eső... Szerencsére mindig van esernyő a fiamnál...
ha jön nem ázik el... 
De a zöldbabot már beraktam a fagyasztóba, szépen gyűlik a télre való! 
Ma már úgysem akartam kint dolgozni... persze már nem is lehetne... de már nem is izgat...

sziasztok!
Reggel mikor mentem munkába,itt ott tócsákban állt a viz,aztán jött egy nagy forróság,tikkasztó nap volt a mai...hazafele piacon is voltam és anyuéknál,alig vártam hazaérjek,még a bugyim is vizes volt rajtam....ilyen forróságot!!
Gyorsan ebédeltünk,majd a cicákat mosdattam le egy kicsit ,végül bekapcsoltam a ventilátort,kicsit megkavarja a levegőt,kifele fújatom a szobából...Holnapra 10 fokkal mondanak hűvösebbet,na kiváncsi leszek...itt Bihar megyében volt hely ahol akkora vihar volt éjjel,hogy a sátortáborra dőlt egy nagy fa,egy ember meg is halt és 16 sérült van...
Szia Ancsa!
Ó de csodás rózsákkal hoztad a délutáni teát a nasival. ![]()
Gondoltam, hogy ma van a szüleid napja, ilyenkor általában meglátogatod Őket! Remélem, hogy minden rendben van Velük! ![]()
Nálunk most nagyon borús, és még mindig szitál az eső... Én is olvastam, hogy milyen vihar volt ott... Az előbb pedig azt olvastam a neten, hogy Tatabányáknál olyan eső, és jégeső volt, hogy az M1-esen az autók is leálltak... 
Most már mi is csak pihenünk és tévét nézünk....
Sziasztok!
Margitka! Elmentek a gyerekek most egyedül vagyunk. Ma intézős ügyünk volt, reggeltől délután kettőre értünk haza. Mérges is voltam, jó sokat kellett várni, végül kaptunk egy ötoldalas kérdőívet, amit majd kitöltve vissza kell vinni megadott időpontra. Még a fejem is megfájdult, most is, lehet hogy csak be kell majd vennem gyógyszert, mert már nem kínlódok.
Szeretnénk elmenni valahová egy kicsit pihenni, még egyedül vagyunk,de még nem tudjuk merre. Lengyelország felé kacsingatunk megint, lehet hogy ez lesz belőle.
A gyümölcslevesed nagyon guszta volt a múltkor amit főztél! Szépen gyúlik a zöldbabod is. Mi is kaptunk egy 12 literes fazék tele lett összevágva. Én is betettem a fagyóba.
Lia! Örülök, hogy megjöttetek, biztosan nagyon jó volt és tudtatok pihenni. Akkor Ti sem lesztek egyedül, megérkeznek az unokák, hangos lesz a ház.Levente is volt táborban, nagyon jól érezte magát. Úgy látszik szeretik a gyerekek. Olvasom, hogy Zsombor is szeret menni.
Ancsa! Tudtam, hogy nagyon jól fog sikerülni a találkozód, jól megszervezted, gratulálok hozzá! ..és még ajándékokról is gondoskodtál személyre szabva! Azért volt vele munka!
Margitka.
Mi visszük minden nap,az anyukája megy érte.
Ma elmentünk vásárolni,utána leszedtük a szilvát és az őszibarackot.Kiválogattuk,a barackból főztem lekvárt nagyon finom lett,jó sűrű.A szilvából aszalunk,tettünk el a pfagyasztóba,főztem befőttet is 3,háromliteres üveggel lett.
Megfőztük holnapra a csirkepörköltet,májgombóclevest.
Mostmár jöhet a pihenés.
Itt volt egy kiadós eső délután,legalább locsolni nem kell.
Sziasztok! Jöttem én is. 
Ilona!
Biztos jó volt együtt a gyerekekkel, de gondolom, hogy az ügyintézés is fontos volt ma. Ahogy olvastalak, fárasztó volt a várakozás... Remélem, hogy használ a gyógyszer majd, és nem szenvedsz sokáig a fejfájással! Jobbulást kívánok! 
Lengyelországot már jól ismeritek, biztos jó lesz megint ott most is majd a pihenés. Mikor akartok menni? 
Jó is ha a sok zöldbab összejön, nagyon egészséges! Lehet, hogy holnap is szedek egy kicsit párolni, nagyon szeretem úgy. szerencsére az idén eddig szépen terem! ![]()
Lia!
Az jó, ha így megosztjátok a szállítását Zsombornak. 
Ügyesek voltatok ma, sok mindent elintéztetek. Aztán még a főzéssel is elkészültél! Nagyon finom ebédetek lesz! 
Itt is volt eső, szerintem még pár napig biztos nem kell öntözni... de anélkül is lesz teendő bőven....
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás