Válasz: Társalgás

sziasztok..beestem én is...jó kis hajtós nap volt..fél négykor még kérdezték,nem-e akar valaki még maradni?Hát nem akart senki! ![]()
Megint két napja nincs meleg vizünk,semmi magyarázat,még szerencse,hogy nekünk itt az átfolyós melegitő,nagyon praktikus ilyenkor!
Megyek melegitek egy tányér paszulyt még nekem is vane gy kicsi levesem,aztán fürcsi és alvás ,mert ki vagyok...és nem tudom holnap meddig maradun,szerintem megint igy!
Ilona!
bizony jól fel kell pakolni kaját,mert a szabadban még a zsiros kenyér is jobban esik! ![]()
Holnap beugrunk a csárdába hol a helyfoglalásunk van,mert kell még egy asztal és megengedték hogy vigyek pezsgőt nem kell ott venni mert nekik nincs is,és majd ők felszolgálják,azt is elvisszük és behűtik,minden asztalon lesz egy mire megyünk!Jaj annyira izgulok,hogy jól sikerüljön minden!Azt szeretném ha sokáig emlegetnék a talit,már az összes ajándékot becsomagoltam,amit vinni akarok a lányoknak,fiúknak!Most az egyszer szoknyában leszek,ami nagy szó,mert egy szoknya van összesen a gardróbomban és eddig csak egyszer volt rajtam egy ballagáson!
már elő is készitettem,Nem is tudom mikor volt rajtam szoknya vagy ruha utoljára,midig nadrágos vagyok! ![]()
Na akkor megyek is enni,puszi és szép napot továbbra.
Margitka a levesed nekem igazi desszert lenne!
Remélem Liáék jól érzik magukat és majd hoz sok képet!