Sziasztok!

Margitka! Már emlékszem rá, de elfelejtettem. Jó egészséget kívánok neki! Akkor voltatok sokan, együtt volt a család. Nehez is összehívni hogy mindenki együtt legyen!
Az erdőben voltunk itt a közelünkben, a Császtán a kilátóhoz akartunk felmenni. Volt mikor tolni kellett a kerékpárt mert meredek volt a domb. Tőlünk 12 km, jó éhesek voltak már az útközben is, vittünk banánt és almát, meg szendvicset. Mire felértünk az aljára már elfogyott minden. Igy a kilátóba nem mentünk fel majd egy másik alkalommal. Több ennivalóval indulunk, igaz most is vittünk sokat, de az erdőben a jó levegő meghozta az átvágyukat. Papa felvette kamerával hogy kerékpároznak szépen, én meg a telefonommal akartam képet készíteni, de nem volt tárhelyem, már le kellene tölteni a képeket.
Ma is pancsoltak jó meleg van élvezik nagyon. Fehérbabból készült a leves mára meg derelye volt mellé. Jól laktak, most egy kis csendes pihenő van.
Ti nagyon szép kényelmes napozókat vettetek. Jó sok babod lett, mi is kaptunk az ismerősünktől tegnap egy kosárral. Most akarom a fagyasztóba betenni, de egy kicsit én is pihenek.
Tamást lehet hogy mi visszük vissza hétvégén. Leventeék meg hétfőtől mennek Bulgáriába üdülni.
Ancsa! Örülök, hogy a szüleid és Ti is jól vagytok! Remélem hogy minden úgy lesz ultrahangon ,ahogyan írtad!