Válasz: Társalgás

Sziasztok,megjöttem...
itt süt a nap,de erős szél fúj egész nap,úgy gondoltam egy kis hig tojásrántottára éheztem,paradicsommal,megyek és sütök is magamnak!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Sziasztok,megjöttem...
itt süt a nap,de erős szél fúj egész nap,úgy gondoltam egy kis hig tojásrántottára éheztem,paradicsommal,megyek és sütök is magamnak!
Szia Ancsa!
Most ittam, de ezt a citromos limonádét meg is kívántam! Van is itthon citrom. ...mindjárt megcsinálom.
... Neked is jó étvágyat a rántottához! 
Nálunk is hasonló a helyzet...jó idő van süt a nap, és egész nap fúj a szél.... Ma dolgozós napot tartottunk... Az utcán a kerítés mellett, és az udvarban is levágta a férjem a sövényt, az össze kellett gereblyézni és egy helyre behordani a kert végében... Ma csak cukkini krémlevest főztem, mert paprikás krumpli maradt és kovászos uborka is van még, sőt uborkasaláta is... Ja és kétszer mosott a mosógépem is, mert ágyruhát húztam... Már minden meg is száradt... Mindjárt be is hozom a második adagot, mert már száraz az is... 
Sziasztok!
Jó hírrel jövök! Sikerült kicsi apróra összetörni a kövemet! Azt mondta főorvos úr, hogy nagy galibát okozott volna ez is ha begörcsölök, mert ez már egy borsószem nagyságú! Örüljek hogy a múltkori kijött, nem lett műtét belőle, még ha fájdalmam volt is. Azt nem garantálja, hogy ezzel az apróval nem fogok begörcsölni, de akkor vegyek be egy görcsoldót, az is lehet hogy nem fogom megérezni. Próbálta minél apróbbra törni, ő is örült mikor látta milyen szépen törik! Most fáradt vagyok egy kicsit, meg hányingerem van. Majd vissza kell menni ultrahangra hogy kijöttek e a szemcsék!
Mindenkinek szép estét kívánok és egy nagy ölelést!
Szia Ilona!
Már éppen elköszönni jöttem... Örülök, hogy még benéztél, mert gondoltam ám Rád! ... Akkor most már pihenjél le, de gondolom, hogy sokat kell innod is, hogy minél előbb meg tudjál szabadulni a kis kövektől már... Jobbulást kívánok! 
Mikorra kellvisszamenni az ultrahangra, kaptál most időpontot rá? 
Követlek én is, további kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,sziasztok....és máris péntek van,ezt még kibirjuk valahogy..
Ilona!
Nagyon örülök,hogy szerencsésen túl vagy a zúzáson,ugye hogy nem is fájt?Ezek a picik meg gond nélkül kijönnek.Majd jövök délután,puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Kávé nélkül nem indul nekem sem jól a napom... Mert például, amikor éhgyomorral el kellett mennem vérvételre, alig vártam, hogy hazaérjek, és megihassam a kávémat.. addig ideges voltam... nem találtam a helyemet... de amint megittam a frissítőmet, minden rendben volt! Már érzem most is az illatát! Mindjárt meg is iszom! 
Eléggé csípős a reggel, itt csak 12 fok van most.... Néztem az előrejelzést, ide 23 fokot jeleznek maximum mára... nem is baj egy kis frissebb idő... talán 1 hétig lesz csak így, és utána újabb felmelegedés várható úgyis... De hiszen nyár van...

Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Ma van a szabi előtti utolsó dolgozós napunk,hajnalba meg indulunk.
Margitka.
Itt is frissen kezdődött a nap,nálunk csak 8 fokot mutatott a hőmérő reggel.
Nem jó ez a hirtelen hőingadozás sem.
Ilona!
Mielőbbi gyógyulást,pihenj sokat,lényeg hogy gyorsan sikerült megoldani a zúzást.Reméljük probléma mentes lesz a távozás.
Ancsa!
Jó munkát Neked is a dolgozóban.
Szia Lia!
Én eddig telefonon beszélgettem anyukámmal, mindig nagyon várja a hívásomat... ha csak 1 perccel később hívom, már rákérdez, hogy: "Nem kerestél még? ![]()
Akkor mára kitartás még a dolgozóban! ... Aztán időben pihenjetek le este! Holnapra pedig nagyon jó utat kívánok! Érezzétek nagyon jól magatokat! 

sziasztok..Ééééés hétvége indul!Bár majdnem nem lett,mert be akartak hivni holnapra,de egyszerűen nemet mondtam!
munka után voltunk az asztalokat lefoglalni,nagyon kellemes hely,majd hozok képeket,úgy rendeztük,hogy négy asztalt foglaltunk,hat személyeset és mindegyikre teszünk egy üveg pezsgőt,hogy azzal várjam a vendégeket!Nagyon szeretném ha emlékezetes lenne mindenkinek és jól éreznék magukat!Készitettem is mindenkinek egy kis csomagot,ajándékot,remélem szivesen fogadják,mint ahogy készitettem!
Holnap nagy bevásárlásra megyünk,aztán paprikás csirkét főzök,nokedlivel,és uborkasalátával,a levest még nem tudom...
Margitka!
miért kellett vérvételre menned?
Éjjel nálunk is lehűlt,bizony hogy fáztam is éjszaka de a két macsek is benn aludt mellettem.A kicsi nagyon rossz volt megint este,nem akart lefeküdni,folyton rohangált keresztül-kasul rajtam,majd Pocit is zaklatta...hajnalban kezdte elölről..
Sziasztok.
Jöttem elköszönni,nagyjából bepakoltam.
Reggel korán indulunk.
Ancsa.
Érezzétek nagyon jól magatokat,biztosan jól fog sikerülni a találkozó.
Margitka.
Köszi,majd ahogy tudok jelentkezem.
Puszi Mindenkinek,vigyázzatok magatokra.
Lia!
Jó utat Nektek és várjuk a jó fotókat,hogy merre jártatok,szerintem jó idő lesz ahogy megnéztem előre!
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Nagyon hangulatos képet hoztál! Mos akkor lehet uzsonnázni, vagy talán már vacsorázni is. ![]()
Jól tetted, hogy nemet mondtál a hétvégi munkára! Nagyon helyes, hiszen Neked is lehet bármikor programod! ![]()
Akkor mikor is lesz a találkozó?.. nem a jövő hét szombatján? 
Nem most kellett mennem a vérvételre... néha van kontroll vizsgálat, arról írtam... csak példaképp említettem...
Talán most éjszaka majd tudtok pihenni, csak valamivel fárasszad ki a kicsi cicust!
Holnapra jó bevásárlást!
Lia!
Akkor időben feküdjetek le, és nagyon vigyázzatok út közben! Kellemes kikapcsolódást szép napokat kívánok Nektek! Aztán várunk vissza! 
Most sült ki a 2. tepsi diós pogácsám, hoztam kóstolót:

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás