Válasz: Társalgás
Köszönöm az útbaigazítást!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Köszönöm az útbaigazítást!
Bocsi! Hozzá kell szokni hogy frissíteni kell az új válaszokért és így nem vettem észre a kérdéseket! Ezt vagy 2éve egy Inter Spar akcióba vettem, volt kuponom is így vettem a menyeimnek is és a három volt nem egész 14 ezer ft. A vastagsággal nincs baj, csak a kipattintással bajlódtam, míg rá nem jöttem hogy egyszerűen hurkapálcikát kicsit meghegyezve vagy kebab pálcát használjak mert nem tanácsos megsérteni a felületét.
Mára én elköszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Én is megyek! Én is jó éjt kívánok nektek!

Szervusztok,jó reggelt.
Végigaludtam az éjszakát,hajnalban Poci megint felvert a szokott időben,mert volt egy kis piszok a wc-jében és már nem fért bele még egy adag! ![]()
Muszáj volt felkelnem és kilapátolni egy kis bigyót,mert attól nem tudott belemenni...mikor tiszta lett,rögtön rakott bele egy csomagot...De addig képes volt jönni-menni,nyávogni,nyavalyogni,mig fel nem keltem neki...
Tegnap beszéltem Babival,Prücsi nála éjszakázott,megfürdette,megnyirta,talán ma reggel elviszi az új helyre,nincs szive otthagyni,hogy, hogy fogja megszokni?Nagyon jól kijött az ú kutyáival,és annak ellenére hogy a férje is mondja neki hogy tartsák ott,nem meri a szomszédok miatt ,hiszen két kutya is csinál zajt,ugatnak néha de hárman főleg...fél a szomszédoktól.
A buktáimból 4 darab maradt mára...megint édesség nélkül vagyunk..pffff,ilyen nincs..tegnap mikor mondtam apunak,alig várta hogy küldjek neki,ma Atti ment és beakasztotta a kapun a csomagot,mindig úgy szoktunk,mire felkelnek,ott a meglepi.
Klárika!
Nagyon aranyos kis tündér az unokád,hamarosan kettő lesz,boldog nagyi lehetsz!
Azt hiszem ma valamit megint alkotnom kell,semmi nincs itthon nasi csak a a pogácsa,de az meg nem édes...
Legyen nagyon szép napotok,teljes tartalmasan,nem tudom nem-e fog esni erre mifelénk,nagyon lóg a lába...
Ja Klárika,a videót úgy hozod át,hogy jobb egérgombbal rákattintol, akkor kiirja az url cimet ,azt kimásolva ide beilleszted a kis földgömb ikonnal.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét még előtte vagyunk... pontosabban csak én, mert a férjem már ivott is.... én meg most is itt kezdtem a reggelt... De mindjárt kimegyek, mert akkorákat ásítozok, hogy nem is látom a világítás ellenére a betűket...
Én viszont most megint sokat voltam fent éjszaka... Talán tegnap nem volt elég a mozgás, ami kifárasztott volna?... na ma főzni is kell, majd nyüzsgök a konyhában...
Akkor Poci is megszokta a rendet, és ébred, és ébreszt... ![]()
Babi is nagyon szeretheti már Prücsit, de elhiszem, hogy a szomszédok miatt nem meri bevállalni...
Na akkor minden nagyon finomra sikerült, főleg az a bukta, ha így elkapkodták... Nálunk inkább a sósra van igény, bár van még tallér és búvártúrós is... én nem is sütök...
Szerintem itt is lesz eső, de ha igaz, akkor még hétfőre és keddre is mondják...
Na de most már tényleg iszom a kávémat! 
Egy kis délutánit?
Ancsa!
Köszi, de mi még ebéd előtt vagyunk... Aztán utána én is beélvezek egy pohár kávét, de csak egy kis mokkáskanálnyi nyírfacukorral, és kevés laktózmentes tejjel! 
Ezt a sütit Te sütötted?
Dehogy is,nagy hévvel nekiláttam keresgélni valamit a neten,aztán jól laktam a látvánnyal...elmaradt a mai sütés...
Halihó Kislányok!
Itt vagyok már én is. Jól elfáradtam ma is. A borjak helyét csináltuk, hordani kellett földet, mert az előző csapatoknál ahogy takarítottuk a helyüket, mindig mélyült alattuk a föld. Ott nincs betonozva, az nem jó, mert szétcsúszik a lábuk a betonon. Így meg kifogy a föld. Azt kellett pótolni. Nem tudom , hány száz talicskát lapátoltam tele földel. Reggel Apa azzal kezdte, hogy levágott egy bárányt, mert már akkora volt mint az anyja, és még mindig szopott. Na a jó uram elkapta, és le is vágta. Így petrezselymes krumpli, és sült bárány comb lett az ebéd. Finom, jó ízű, csak én a pörköltet szeretem birkából, valahogy a sültet nem annyira.Mindenki ebédel, de én még nem kívánom. Igaz nem rég ettem egy szelet kenyeret, mert akkor voltam éhes.
Ancsa!
Az a baj, hogy rákattintottam a videóra és nem adott ez sem url címet, sok képnél is ezt csinálja a gépem. Nem adja be azt, hogy a kép címe. Így nem tudok sok képet berakni, ami itt van a gépemen, és jó képek, szívesen megmutattam volna.Népszerű ez a Prücsi, belopta magát mindenki szívébe. Meg kell neki tanítani, hogy ne ugasson.
Zsuzsa!
Azt írtad, hogy kapsz galambot. Próbálkoztál már a főzésével? Vagy talonba van rakva?
Margitka! Elég rosszul alszol te is. Én most cseréltem párnát, már lapos volt a régi, így most elég jól alszom. Hogy aztán meddig, azt nem tudom persze,
Klárika,akkor másold ki a felső sávból a cimet egészen fönn pl igy...http://eletmod.transindex.ro/?hir=22208 ez egy videóo cime,csak be kell tenni a két url közé
http://eletmod.transindex.ro/?hir=22208
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás