Válasz: Társalgás
Ancsa!
Hú ezt még ha olvasom, akkor is étvágy gerjesztően hat! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Hú ezt még ha olvasom, akkor is étvágy gerjesztően hat! 
Hazaértem én is,szerencsére ma sem voltak sokan,mondtuk is hogy jó lenne ha télen is hasonló forgalommal tudnánk dolgozni.
Elintéztem mindent,megtankoltam,matricát is megvettem,ami még hiányzott az útra megvettem.
Margitka!
Hazaértek Zsomborék,nagy volt az öröm mert fogtak halat,szerencsére Ő is,de kicsik voltak 1 nagy lett volna de azt nem hozták el,majd legközelebb.De legalább az élmény megvolt.Leviékkel is szeretnénk elmenni,Ők még nem is voltak,biztosan élvezik majd Ők is.
Ancsa!
Átutazóban megyünk felétek,Nagyváradon keresztül megyünk.
Finomat készítesz,holnap már nekem is kell főzni,tarhonyaleves lesz és túrógombóc.
Lia!
Jó ezt olvasni, hogy ilyen napok is vannak a munkahelyen!... De ügyes voltál, hogy mindent el tudtál intézni! A frizud is jó rövid lett gondolom! ![]()
Zsombor aranyos lehetett, amikor elmesélte a horgászást! Ha majd együtt Leviékkel is mentek, még jobban fogják élvezni! 
De régen is volt már túrógombóc nálunk! ... Na majd valamikor csak beiktatom! ![]()
Margitka!
Most hogy Zsombor itt van velünk,próbálok a kedvére főzni.Tegnap sütöttem palacsintát,azt is jó ízűen ette.
Lia!
A palacsintát mindenki szereti szerintem is... Na és a túrógombóc is nagyon finom tud lenni!
Pudingot is szoktál főzni hozzá? 
Nálunk a gyerekek kakaóval szeretik a palacsintát,mi lekvárral ettük.Ma is vittek a horgászathoz,jól is esett a melegben.
A palacsintát mi is úgy szeretjük. Csak a túrógombóc mellé szoktam főzni pudingot... de az is finom talán lekvárral is. 
Ja hogy a túrógombócot kérdezted pudinggal,ahhoz sem szoktam főzni,tejföllel esszük,vaníliás porcukorral megszórva.Lehet hogy egyszer kipróbálom a pudingot.
Ja tényleg! ... Most, hogy írod, emlékszem már, ezt meg is írtad egyszer... de régen volt róla szó... el is felejtettem... Mi még tejföllel sosem ettük... pedig azzal is finom lehet... na majd egyszer kipróbálom vele én is! ![]()
Vacsora után még kimentünk, és leszedtük a zöldbabot... mivel hallottam a tévében az előrejelzést, ami szerint éjjel megint jöhet a vihar... na akkor nem lenne jó szedni reggel a sárban... Már össze is vágtuk, megmostam. Most 2 nagy konyharuhán kicsit szárad, aztán elzacskózom, és mehet a fagyasztóládába ez is.
Ma is azzal a nagy tállal szedtük, amivel a múltkor, de sokkal több lett:

Most el is köszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Ma is meleg lesz ,igyatok sokat és ne igen tornázzatok mert kilötyög a kávé,puszi!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... De azért mozogni kell, főleg, hogy az idő is jól alakul hozzá... majd vigyázok a kávéra, hogy ne lötyögjön ki.. ![]()
Hajnali 3-ig nagyon meleg volt éjjel is, a nyitott ablaknál... de 4 órakor érkezett egy hideg hullám. Most kellemesen hűvösnek érezhető a levegő nálunk, mert fúj a szél... de megnéztem 18 fok van a hőmérőn odakint...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás