Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Guszta készletben hoztad a teát, és még nasi is van... ![]()
Jó, hogy szóltál a szüleidnek, így nem izgulnak, hogy miért nem mész... de legalább telefonon beszéltetek!... Atti is rendes volt, hogy elment eléd! ![]()
Itt is csak melegszik folyamatosan az idő... már 34-35 fok között van árnyékban...
Ebéd után egy picit pihentünk, aztán befőztem a maradék barackot lekvárnak, sajnáltam volna, hogy tönkremenjen... így lett 4 kis üveggel.. már a száraz dunsztban vannak... Na és hagytam egy kis tállal még enni, azt beraktam a hűtőbe, ott tovább megmarad, mint a spejzban...
Ilyenkor jó mosni, tényleg pillanatok alatt szárad a ruha... Okosak a cicák is, Bitta is kiválasztotta a leghidegebb területet magának. ![]()
Valóban nagyon jó ez a recept. Meggyes lepényként van fent az oldalamon, de a sárgabarack ugye édes, ezért a cukor mennyiségét csökkentettem, és a lisztet is kombináltam. Fel is tettem az oldalamra, mert ezentúl mindig így fogom sütni, mert ez a legjobb recept! Íme: Sárgabarackos lepény
De szerintem is lehetne még más gyümölcsökkel is sütni... majd még próbálkozok talán....
Különben az előbb jöttem be a kertből, mert eszembe jutott, hogy már reggel le akartam szedni a zöldbabot... Kifújom magamat, aztán összevágom... és mehet a fagyóba... Ennyi lett most. de 2 nap múlva újabb adag szedhető majd: