Szervusztok,jó reggelt!
Jól aludtam egészen 5-ig hagytak a macskák,már ébredezik minden,a kis rigók is lenn szaladgálnak a fűben, egyik oldalon látszik még a Hold,de a másikon már kel fel a nap,le is fotóztam,csak lemerült az elem,úgyhogy később beteszem majd a topikomba,mert olyan szép!
Nem is tudom mihez kezdek ma,előttem az egész nap...
Nem is meséltem Nektek,hogy 21-én lesz a csoportom első találkozója,amit én szervezek...nagyon izgulok,hogy jól sikerüljön minden,tegnap még este gyártottam egy kis meglepetést mindenkinek,szeretnék egy kis aprósággal megajándékozni minden résztvevőt,mert most lesz a csoport 4-ik születésnapja és eddig még nem tartottam egy találkozót sem.Többek közt azért mert szerte vagyunk a világban,és nem lehet mindenkit összehozni,sokan vannak Magyarországról,de van Szlovákia,Izrael ,Németország,Olaszország ,Amerika és Ausztrália a palettán.Szeretném ha emlékezetes lenne azoknak ,akik mégis el tudnak jönni,elég szép számban jelezték a részvételt!
Ilona!
Csodaszép a lakásotok,jó tágas és fényárban úszik.Jó ötlet volt a gyümölcsök szine,teljesen trópusi hangulatot kölcsönöz a lakásnak!Az ajtó belülről is csodaszép!
Jaj Lia!
Most ugy ennék az almásodból,annyira kinálja magát a tányéron!Hogy működik a foga a Férjednek?Mi is megkezdtük,Atti ment először ,egyszerre nem tudunk és neki már két fogat be is tömtek!Nem is volt drága,viszont a koronák azok elég sokban lesznek!
Margitka!
Én is inkább igy enném a barackost,pudinggal persze sokkal finomabb lehet de nekem elég édes lenne igy is!Nem tűnik száraznak,hogy hiányoljam rá a pudingot!
Nem maradt egy tojásom sem tegnap,igy nem tudok semmit sütni...lusta vagyok elmenni a boltba...még meglátom mit csinálok...Később jövök még benézni,mikor felkeltetek.
Legyen nagyon szép napotok!