Válasz: Társalgás
Még hátra van a virágok megöntözése... Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Még hátra van a virágok megöntözése... Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Hoztam a képet a barackról,hagytunk enni is,a szomszédoknak is adtunk kóstolót.
Ezt a tortát vittük ki Attilának a szülinapra,flódni torta volt,kibírta a repülőt.
Margitka!
Nagyon guszta a leves,meglesem a receptet.Köszi.
Ilona!
Ti is jó sokat dolgoztatok,de nagyon szép lesz ha készen lesz.Én is szeretnék sütni valamit majd,mi is kiéheztünk a sütire.
Reméljük nem csinál már nagy gondot a maradék kő.igyál sok folyadékot.A gyerekek 25-én jönnek,szeptember elejéig lesznek velük.
Elköszönök én is,jó pihenést kívánok Mindenkinek.

sziasztok,itt is vagyok!
Megint valami autóba pakolászás volt fél 3 körül és hangoskodtak,még Atti is felébredt,pont ami ablakunk alatt,utána már nagyon nehezen aludtam és keveset...Micsoda érzéketlen emberek vannak,én nem tudom kik ezek és hogy kerültek ide és mit pakolásznak éjjel,de legközelebb felkelek és meglesem...
már elővettem afőzni valókat,lesz grizgaluska leves,pizza,rántott csirkecombok és karaj szeleteket is sütök,krumplipürével...édesség még mindig kérdéses...
Lia!
Ó de csodásak a barackok,mekkorák és milyen jó érettek!Nem is tudom mióta nem ettem hasonlót...
és jó sok lekvárod is lett,gyönyörű a szine!A Flódni torta szuper ötlet,nagyon finom és tényeg kibirja az utat!
Ilona!
Elég baj az hogy igy megkinoz a veséd...ezek szerint sok apró kis szemcse lehet benne...nem próbáltad a zsúrlófű teát,hidd el,tényleg nagyon hatásos!
Margitka!
ez a leveske nagyon jónak tűnik,finom is lehet!
Már fel is kelt a nap,megittam a kávém,megyek a konyhába,hátha később nagyon meleg lenne...
Ja a turiban nem voltam,mert nem jött új árú és be is volt tegnap zárva,szerdára igérték hogy hoznak Németből!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Nagyon szép a barackotok! Szép lett a lekvárotok is, jó sok időd elmehetett vele, de öröm végignézni a végeredményen! Biztos örültek a szomszédok is, hogy kaptak. ![]()
Finom tortát készítettél a fiadnak, jó választás volt! ![]()
Egymás után kívánósak leszünk, amint megemlítjük a sütést... Mit találtál ki?
Ancsa!
Köszi a kávét. Az tény, hogy nagyon hiányozna már.... Képzeld épp tegnap írtam a képedre, hogy nem tudom milyen lenne nélküle... de már tudom!... mert kimentem, miután írtam neked, megittam a kefiremet... mindig utána iszom a kávémat. de tegnap valamiért bejöttem... és egyszer csak éreztem, hogy fáj a fejem... el sem tudtam képzelni, hogy miért?. Nekem már nagyon régen fájt a fejem... Aztán miután kimentem a konyhába... hát látom, hogy ott a poharam... nem ittam meg a reggeli kávémat... Na gyorsan pótoltam... utána elugortunk a gyógyszertárba és a boltba, mire hazaértünk, már nem is fájt a fejem... Igen, kell a kávé nagyon is! ![]()
Na igen, vannak pofátlan emberek... de éjjel ha muszáj elmenni valahova, akkor legalább csendesen tennék...Akkor jó főzést, én majd délután sütök...
Most pedig megiszom a kávémat! 
Jaj Margitka!
Nekem is fáj a fejem ha nem iszom kávét reggel,nagyon kicsi a vérnyomásom különben!Mikor kihivtam a mentőt éjjel,akkor volt normális,mert ideges voltam és akkor felment! ![]()
Ancsa!
Akkor Te is bátran ihatod a kávét naponta többször is, ha ennyire alacsony a vérnyomásod. ![]()
A mai napon nagyon meleg volt, igazi nyári napon vagyunk túl. Mivel főzni nem kellett, átmentünk fürödni egy kicsit ma is... Délre már rengetegen voltak. Jó, hogy korán mentünk, még nem volt 9 óra sem, de már alig lehetett parkolóhelyet találni... viszont a vízben is voltak már akkor is... Mi először kerestünk egy árnyékos helyet, ahova leraktuk a törülközőinket... majd sétáltunk a mólon.. De fél 10 előtt már mi is a vízben voltunk. Aztán később volt az ebédelés is itthon... Majd filmet néztünk délután... A sütés sem maradt el. Most lett kész a sárgabarackos lepény. Majd később vágok belőle, mert nagyon forró még... ![]()
Ja, és még főztem étcsokoládés pudingot is a sütim mellé, mi szeretjük vele. ![]()
Sziasztok!
Délelőtt bementünk Miskolcra el is ment az egész délelőttünk. Már nagyon elfogyott minden, nagyobb bevásárlást csináltunk. Levesem volt még, másodiknak csirkeszárnyat rántottam ki mi ketten imádjuk. Bevittünk két szőnyeget a tisztítóba, mert azt nem tudtam kitisztítani itthon.
Készítettem fotót a szobákról, sajnos a mentát és az avokádó színt nem lehet látni a képen. Majd megpróbálom este hátha sikerül.
Ez a mandarin szín, itt sem adja ki rendesen a színt. Ilyen lett a folyosóm.
Margitka! Finom lehetett a leves, jónak néz ki. Én most sütöttem almásat, majd hozok belőle.
Lia! Gyönyörű a barack, a miénk is ilyen volt, de régen kiszáradt és azóta nem kapunk ilyet mert nem is tudjuk mi volt a neve. Már próbálkoztunk, de egyik sem volt ez a fajta. Rengeteg volt rajta, az íze is nagyon finom volt és a lekvár is belőle. Tudod hogy milyen fajta?
Szép tortát készítettél, gondolom örült az ünnepelt neki.
Ancsa! Van itthon zsurlófű tea, mert a férjemet már műtötték erre, iszogatom. Majd hétfőn megyek a laborba, és meglátjuk hogy szemcse van-e még. Kövem van ami be van illeszkedve a vezetékbe és jön kifelé, az ultrahang mutatta ki.
Itt megint volt egy nagy zuhi, el is van még borulva.
Na vágtam fel a lepényből, puding nélkül is finom, már teszteltük... de azzal még jobban fog csúszni.
Hoztam kóstolót:

Itt van az étkező, ez sem adja ki a színt, de itt jobban látni a folyosó színét.
Szia Ilona!
Már megint majdnem egyszerre írtunk! ![]()
Nagyon szép képet hoztál a folyosótokról! Örülhettek neki, igazán szép lett! 
Időnként kell is a nagy bevásárlás... akkor nem lesz hiány otthon semmiből sem, ugye!
....Tehát Te is most délután sütöttél! ![]()
Délután itt is volt egy kis eső, míg filmet néztünk, nagyon nem zavart bennünket... de most olyan nehéz lett a levegő... mert hideg nincsen...
Szia Margitka!
Köszi a kóstolót, gondolom kapós volt. Hoztam én is egy kis almásat. Itt is fogyóban van, lehet holnap megint valamit kitalálni. Van fagyink is de mellé sütök még valamit.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás