Téma: Mi újság Ancsánál?
Ancsa világának bemutatása, fotók, főzések...stb.
Honlapom
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa világának bemutatása, fotók, főzések...stb.
Honlapom
Jaj itt a kis topikom is,de jó,és a honlapom is meg lett mentve,a sok receptet nagyon sajnáltam volna,mert sokszor én magam is itt keresgélem őket ha szeretnék valamit késziteni!Köszönöm szépen!
Ancsa!
Látom, hogy írtál a "Ki is vagyok? " topikba Magadról. ... Képet nem akartál oda berakni, úgy, mint ahogy a régi fórumban is volt?
De,csak most pótoltam,mert elfelejtettem hogy kell!
Akkor ide hozok is egy képet Pociról,legyen ő az első fotóm itt!
Tejszínhab nyalakodás utáni fotó!
Poci tünemény mint mindig!
Halihó mindenkinek,kicsit el voltam anyátlanodva,megrontottam a gyomrom vagy mi,vasárnap és egész éjjel ingáztam a fürdőszoba és az ágy közt,kialvatlan és fáradt voltam hétfőn,nagyon nehéz volt a munkában,igy ahogy hazaértem le is feküdtem azonnal,csak most érkeztem írni,és hozok képet a palacsintatortámról is!
Ezek meg ma lettek kisütve,túrós pogik,vasárnap gyúrtam be,de a rosszullétem miatt csak ma került sor rá!
Most még csak azt kérem világositson fel valaki,hogy a honlapomat innen hogy tudom megközeliteni?
Most még csak azt kérem világositson fel valaki,hogy a honlapomat innen hogy tudom megközeliteni?
Ancsa!
Itt a topikodban a legelső nyitó hozzászólásban találod a honlapod linkjét, arra kell csak rákattintanod!
Mekkora ász vagyok..nem láttam hogy ott van,köszi Margitka!
Na szóval akkor itt a nagyszerű kenyérsütő tálam,Atti találta a lomosnál,mikor megláttam azt hittem a nyakába ugrom,de nem akartam hogy lássák mennyire örülök neki.Elvégre alkudni kell érte!
Ezeket a nagy tányérokat is találtam,hatalmasok,mint egy lapos ,normális tányér kétszerese.Még nem tudtam eldönteni,mire valók lesznek,vagy süteményes kináló,vagy gyümölcsös,vagy egyszerűen teleteszem egyiket krumplipürével a másikat husival és ha vendég jön ebben tálalok?De nagyon megtetszettek,igy hazajöttek velem!
És az Ica barátnőm hozott Székelyföldről a kérésemre pár kiló finom házi kolbászt,ma azt vacsizunk sülve!
Hozzá is megyünk vasárnap,viszem az ajándékot neki és felköszönjük.
Ancsa!
El is hiszem, hogy nagyon megörültél a tálnak! Szuper jól néz ki! Használjad jó sokáig! ... Hú de csodaszépek a tányérok!!! Még jó, hogy hazavitted!!!
Hú de guszta a sült házi kolbász!... na és milyen finom is lehet...
Akkor holnapra jó köszöntést, és ünneplést együtt a barátnőddel! Biztos nagyon fog örülni az ajándéknak!
Pici szünetet tartok!A sok lomtalanitásban megfőtt a csirkepörim is és még tejbegrizt is főztem magamnak,most megyek teregetni egy adagot,közben már a szőnyegek is lekerültek,még az ablak mosás van és függönycsere,de lehet azt már ma nem birom megcsinálni,eléggé kifáradtam,több szemetes zsák lom kerül kiselejtezésre,köztük a piros szilikonos kuglóffromám is,mert már a kerámiákat jobban kedvelem,piteformából is van már négy abból is egyet Icának adok.mondta semmit ki nem dobni mig én nem láttam! Elhúztuk az ágyat is ritkán mozditjuk,mert nagy és nehéz,de most jó alaposan feltakaritottam és mostam alatat is,meg kiporszivóztam a belsejét,ahol a bélyeg albumjaimon kivül nem is volt semmi,na most megtöltöttem olyan holmikkal, amiket ritkán veszünk elő,pl hátizsák,meg matracok,takarók.Kirámoltam és kitakaritottam a kamrát is,két polcot csak a sütőformáimnak választottam le.Poci mászókája is felkerült magaslati levegőre,a fejem mellé az ágy mellé egy kis szekrénykére,igy majdnem eléri a plafont,de imádja!Jó világos és meleg lesz télen is neki,és jó kilátást biztosit a balkon ajtó!
Na megyek teregetni,lejárt a gép ,aztán a függöny akasztóit kell felraknom,új függönyt tennék fel.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?