Én is jövök benézek,mert befejeztem a mai dolgaimat...porszivózni kéne,ahhoz még erőt gyűjtök!Ma nagyon szerencsétlen napom van,semmi nem sikerül,mindent elejtek,kiöntök,lecsorgatok,eltörök,és egy serpenyőnyi fasirtot is elégettem szénné...azon kivül nem találom a kis üveg nescafémat amit vettem magamnak,sehol most jutott eszembe,hogy nem tudom hova lett...mert az autóban kipakoltam a szatyromból hazafele jövet,mert egy olivabogyós zacsi folyt és átáztatott mindent,akkor eshetett ki az ülés alá,vagy nem tudom...jól meg kell nézzem,mert Atti nem találja,de ő általában semmit nem talál,azt sem ami előtte van...ha ott nincs ,akkor nem tudom hova lett....Nem is sütök semmit,ma annyit reszeltem,tököt,cukkinit,krumplit a a fasirtba,hogy egészen kiállt a kezem
Margitka!
Szépen gyarapodik a télire való,a barackok is jók,a lényeg hogy finomak legyenek!Én is eltettem az uborkát kovászolni,esett is az eső...bár most próbálkozik a nap,nem sok sikerrel,de szerencse,mert az ország belsejében szőrnyű hőség van,40-45 fokok...!