Válasz: Kertek és virágok
Lia! Te kerted is gyönyörű a sok virággal. Szépen nyílnak a leanderek, az enyémek most kezdenek nyílni. Rengeteg virág van rajta. Vinkát én is szeretem nekem is volt, itt Pistikének hívják.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Lia! Te kerted is gyönyörű a sok virággal. Szépen nyílnak a leanderek, az enyémek most kezdenek nyílni. Rengeteg virág van rajta. Vinkát én is szeretem nekem is volt, itt Pistikének hívják.
Ilona!
Nálunk a tűzliliom nagyon jól szaporodik, több helyen is van. Szép dísze a kertnek... Többféle színű liliom van... Fotózzad le a Tiédet! Jó drágán vette a fiad... milyen színű? Jó lenne látni! 
Margitka! Már tettem be fotót, mikor anyáknapja volt akkor kaptam mama napra. Arról a liliomról van szó. Biztosan emlékszel rá, gyönyörú volt mikor virított.
Ilona!
Ja értem! Emlékeszem rá... De most vissza is kerestem.... valóban csodálatos a színe is! ![]()
A társalgásba beraktam délelőtt a kis rövid videót a mai hirtelen ideért viharról. Szakadt az eső, a jég és hatalmas szél is volt... De körülbelül 20 percig tartott... Utána kimentem, és lefotóztam, hogy a vetemények mellett állt a víz:

Tulajdonképpen az eső nagyon kellett már a kertnek, hiszen reggel és este is locsolni kellett már naponta... Na ma este ez kimaradhat! 
Ma délelőtt megláttam, hogy végre virágozni fog a lilaakácunk az üvegház előtt... Sajnos ez a harmadik hely, ahova át lett ültetve, és itt már nem virágzott évek óta... Ezért is örülök neki:

5 óra után már kimerészkedtem a kertbe... Szedtem málnát, örült is a fiam, amikor 6 óra után hazaért... Egyből csináltam is turmixot a málnából, nagyon jól esett mindhármunknak. ![]()
Aztán kimentem, és lefotóztam egy bokort... Holnap is fogok szedni, nagyon finom frissen! A hátam mögött hallgatom közben a tévét... éppen említették, hogy mennyire kipusztultak a kiskertekben a málnák, és hogy 4 ezer Ft körül van a kilója! ... Na akkor ősszel majd odafigyelek rá jobban, és a meglévő 2 sorból 3-at fogok csinálni, mert szépen szaporodik is itt a töve....

A piros ribizli is szépen pirul, a hétvégén akarom majd leszedni.... de addig is szemezgetünk róla... Az új bokrokon nagyon szép fürtök lógnak:

Hú de szép gyümölcsök.
Érnek a paradicsomok.
Virágládában van,nem tudom a nevét,nagyon finom és rengeteg van rajta.
Ökörszív paradicsom,szép napok,ezért kevesebb is van rajta
Lia!
Szépek a paradicsomjaid!
... Már nekünk is kezdenek pirosodni. A paprikát meg már egy hete szedegetjük, azok is szépen nőnek! ... Csak érdemes dolgozni a kertben! 
Na kimentem a kertbe... a férjem már öntöz... Én meg gyorsan lefotóztam a paradicsomot és a paprikát, már nem valami jó a fényviszony... de azért még berakom a képeket... aztán megyek megöntözöm a virágaimat.

Margitka!
Nálatok is szépen érik a paradicsom.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok