Sziasztok kedveseim!
Olvasom, hogy mindenhol tombol a nyár - nálunk sincs másként.
A nyugdíjas klubom tegnapra szervezett kirándulást Budapestre, egyéb okok miatt nem vettem részt - kicsit sajnáltam, de tapasztalva az egész napos hőséget, már nem is bánom. Remélem, hogy azért jól érezték magukat, akik el tudtak menni.
Más:
A múlt héten elballagott Annácskánk a nyolcadik osztályból, szép ünnepségen vettünk részt.
Megkezdtük a nyári szünetet. A szabadnapjaimon itt vannak nálunk - így elég gyakran csinálok szabadnapot magamnak:)))
A héten pl. csak csütörtök-pénteken fogok dolgozni. Örülök, hogy még van kedvük itt lenni, eljön az az idő, amikor már csak látogatóba szaladnak el - ezzel tisztában vagyok. Addig viszont kihasználom ezeket az alkalmakat!:)))
Mi is be vagyunk szorulva a kicsi lakásunkba - ez nem túl kellemes, de odakint elviselhetetlen napközben. Már nem vonzza őket a strand - kicsi korukban reggel mentünk, este jöttünk haza, ott kellemes volt. És itthon sem olyan pancsolósak már, mint régen.
Papa kora reggel kimegy a kertbe, leszedi a málnát, ribizlit nekik - ezek a mindennapi nasik. Esténként locsolunk.
Próbára szedtünk már tegnap egy kevés meggyet, de még nagyon piros, nem érett, csak kompótot főztem belőle, befőttnek még nem tettem el.
Napok óta figyelem a fákat, de ahogy látom, inkább összeszárad a termés, minthogy nőne és érne...ez nem tetszik, pedig azt hittem, hogy bőven tudok eltenni télire. Tavaly is kevés termés volt, azt hiszem annak a fának ez volt az utolsó esélye, ősszel kivágatjuk.
Van két fiatalabb és két kicsi, ezután majd ők mutatják meg, hogy mit tudnak.
Röviden ennyit rólunk. Sok-sok szeretettel üdvözlök mindenkit, puszim és ölelésem nektek!