Válasz: Társalgás
Jövök vacsizni,látom épp készen van!Itt nagyon beborult ebből biztosan eső lesz,már össze is szedtem a macskák cuccait a balkonon,ne éjjel kelljen kimenjek értük ha jön a zuhé!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Jövök vacsizni,látom épp készen van!Itt nagyon beborult ebből biztosan eső lesz,már össze is szedtem a macskák cuccait a balkonon,ne éjjel kelljen kimenjek értük ha jön a zuhé!
Bizony, mi is épp enni akarunk, de még nagyon forró, várunk egy picit....
A nagy fiam is hazaért ma előbb, pénteken mindig rövidebb a műszak... Épp az előbb mondta, hogy mindjárt jön vacsizni.. már meg is tálaltam Neki! ![]()
Lehet, hogy odaér akkor az eső hozzátok is... Én reggel 8 órakor, amikor telefonon beszélgettem anyukámmal, mondta, hogy Győrben szakad az eső, pedig újságot akar majd venni... Na ide csak délre ért ... akkor is kevéske esett.... pedig úgy tűnt hogy végre lesz több is... eddig nem így történt... pedig nagyon nyomott a levegő...
Jól teszed, ha valóban felkészülsz....
Én is jöttem kóstolóért,a végén nem fog maradni nektek Margitka.
Közben meggondoltam magam,kisütött a nap,levágtam a füvet.Nem nagy gyorsan elkészültem vele.
LIa!
Már mi is ettünk, igaz, hogy én csak keveset.... de tényleg finom... ![]()
Ügyes voltál, ha már a fű lenyírásával is végeztél! ... Mi már nem akarunk ma odakint dolgozni... majd holnap... ha nem esik... Épp az előbb írta a fiam, hogy Pesten náluk volt egy pici eső az előbb, még dörgött is.. de már világosodik... Akkor felétek nem volt?
Margitka.
Itt eddig nem volt,de mostanra eléggé beborult megint.
Holnap főznöm kell,a ribizlit is le kellene szedni,már szépen megért.
Lia!
Akkor előfordulhat, hogy lesz egy pici eső még... de jól tetted, hogy megelőzted! ![]()
Én holnap csak egy kis köménymagos, tojásos rántott levest főzök... már régen volt, és most ezt kívántam meg.
... Jó, hogy említed a ribizlit, a feketét nekem is le kell szedni, bár most már nincsen sok, de az hamar lepotyog, ha beérik...
Sziasztok!
Tegnap megsütöttem 3x 5 tojásból piskótát, a 3 lapból torta lett a 2 baracklekvárral megkentem és feltekertem magunknak. Tegnap sikerült betölteni macsak kívülről kellett díszíteni .Holnapra készült ballagásra az orvos asszisztens fiának..Még szerencse hogy ennyit tegnap megcsináltam. Ugyanis éjszaka 2 órától felvagyok begörcsölt a vesém. Annyira nagy fájdalmaim voltak, hogy mentőt akartunk hívni. A pizsamánom egy darab hely nem volt száraz. A földön fetrengtem a fájdalomtól, és még hányingerem is volt. Én úgy hallottam hogy ki is jött a vizelettel, mert koppant valami. Talán még a szülés sem volt ennyire fájdalmas. Délután lázas lettem 38.5 fokos de most már nincs. Egész nap feküdtem, csak most jöttem ide egy kicsit. Fáj a derekam, óvatosan kell mozognom. jun.6.ára kaptam ultrahangra időpontot. Eddig ezzel nem volt problémám.
Most már megyek megint lepihenni. További szép estét Mindenkinek.
Szia Ilona!
Nagyon ügyes voltál, hogy tegnap előre szorgoskodtál a torta elkészülésével... Mikor viszik el a tortát? Vagy majd Ti adjátok oda? 
Hú nagyon nagy fájdalmaid lehettek, erről már hallottam... annak idején apukám is szenvedett tőle.... Remélem, hogy most majd éjszaka tudsz aludni, és nem is lázasodsz be! ... Jó pihenést, és jobbulást kívánok Neked! 
Minden évben hozok be levendulavirágokat, ha nyílnak... Ez nagyon jó a molylepke távol tartására is, mert azok nem bírják az illatát... Most szedtem:

Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Szervusztok jó reggelt!
Az este fél 10 körül hatalmas széllel érkezett a vihar Váradra,de nagyobb volt a szél meg a villámlás,mint az eső,viszont most szakad....mikor végül abbamaradt az este,kinyitottam az ajtót a macskáknak a balkonra,szegény Poci kiment enni,hát abban a pillanatban elkezdődött valami tűzijáték a blokk sarkánál,akkorákat durrant úgy rohant vissza a macska,azt sem tudta hol van...j sokáig durrantgattak,valamit ünnepeltek,elég soká sikerült elaludni...most aludtam volna még,de most meg nem hagytak a maccsok...úgyhogy iszom a kávém és morcogok...
Ilona!
Jaj nagyon megszenvedtél,irtó fájdalmas a vese,való igaz hogy a szülésnél is fájdalmasabb úgy halottam,volt olyan aki négykézláb mászkált a szobában fájdalmában,szerencse,hogy kijött a kő mert ha eldugult volna a csatorna,az bizony baj,szerintem igyál jó forrón zsúrlóteát,kortyokban,amilyen forrón birod,majd mikor érzed hogy pisilni kell tartsd vissza amit tudod,mikor menni kell erővel nyomj,igy olvastam és kitisztit, a homokot kicsi kavicsot kiviszi,feloldja,nekem ha fáj a vesém mindig zsurlóteát iszom.Majd hozd a sütiket megmutatni mikor lesz kedved,meg erőd,mert gondolom kifárasztott kimeritett az elmúlt éjszaka!
Margitka!
Jaj de szép az a levendula csokor,a virágját ha megszáritod,még sütikbe is finom kekszekbe!
Lia!
a ribizliből készitesz valamit vagy csak lefagyasztod?
Nekem kéne menni vásárolni,majd később remélem addigra eláll az eső,mert most szakad rendesen,vettem tegnap paprikát a piacon,töltött paprika lesz az ebéd és megkivántam a káposztalevest,azt is főzök és kipróbálnám az új formát egy sütivel,ja és málnahab is kell!Na megint vane lég dolog!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Itt is volt még egy 5 perces kis eső este 10 óra előtt... viszonyt elég nagy szél volt már hajnalban, az elfújta a lepotyogott kis esőcske maradékát is... Még most is fúj a szél, picit borús az égbolt, de a nap is süt a felhők közül... Most 16 fok van, de ezt a szél miatt nem érezzük...
Eléggé mozgalmas, és zajos éjszakátok volt...
A levenduláról már hallottam, hogy használják sütikbe, de eddig még nem próbáltam ki... talán majd egyszer..??? .... bár már igyekszek egyre kevesebbet sütni.... de azért néha kell, ha nem is nekem, de a fiúknak...
Talán azóta az eső is elállhatott.. Jó bevásárlást majd, ha rászánod magadat az indulásra.. aztán ügyeskedjél majd otthon a konyhádban is! 
Megint lemaradtam, a férjem már meg is itta a kávéját... megyek, megiszom előbb a pohárka kefiremet, aztán jöhet is a kávé!
Akkor.... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás