Szia Lia!
Mostanában lazább napjaid voltak... én is drukkolok, hogy ez a mai is ilyen legyen... Írtad, hogy rövid nap lesz a mai... Talán már lassan haza is érsz?... Vagy már otthon is vagy? 
Én minden reggel 8 óra körül kezdek el beszélgetni telefonon anyukámmal, ez ma is így történt.... Aztán a reggelit követően egyből kimentem a kertbe és szedtem friss spenótot. Persze főztem ki tojást is, mert ma hús nélküli ebédet akartam... A rakott kiflit csak délután fogom elkészíteni... mivel a fiam nem szereti a spenótot sajnos.... Pedig milyen finom is lett a frissből! 
Mivel a héten jött egy szórólap, amin megláttam, hogy a laktózmentes tej milyen olcsó lesz akciósan, csak 219 Ft-ért adták... na és itt a Tescoban elég borsos az ára, 365 Ft litere... Persze, hogy elmentünk még délelőtt, és bevásároltunk...
Most van egy kis pihenő, mert ebéd előtt elkezdett szakadni az eső, és így nem is lehet kimenni a kertbe.... de csak kb. 5 percig tartott... pedig örültünk, amikor rákezdett, hogy nem kell majd öntözni.... na ma nem kell, de holnap?