Válasz: Vendégségben Ilonánál
Szívecskés esküvői torta
3 x 5 tojásból készült kerek piskótalapok
Fél liter Hulala tejszín
Csokirkém: 6 dl tej, 3 csomag csokipuding, 4 evőkanál holland kakaó, 12 evőkanál kristálycukor, 1 db 20 dkg-os 52 %-os étcsoki, 20 dkg porcukor, 35 dkg Ráma margarin.
A tejből, pudingból, kakaóból krémet főzünk, majd belekeverjük a kristálycukrot, a gőz fölött felolvasztott étcsokit és kihűtjük. A porcukrot kikeverjük a Rámával, majd a két krémet összkeverjük és töltjük a lapokat.
A tejszínt felverjük és kívülről ezzel díszítjük a tortát, a tetejét fondant szívecskével és galambbal díszítjük.
Meseszép a torta és milyen hatalmas,jó nagy munka volt,és csodállak érte!Sok boldogságot a fiataloknak!
Ilona!
Csodaszépre sikerült ez a esküvői torta! ... Csak ámulok... Ehhez nagyon nagyon sok türelemre és ügyességre volt szükséged! Itt is gratulálok! 
Jó, hogy beírtad a szívecskés receptjét is! ![]()
Csokis ballagó torta
Hozzávalók: 3 x 5 tojásból piskóta
Csokikrém: 7 dl tej, 4 csomag csokipuding, 4 evőkanál Holland kakaó, 12 evőkanál kristálycukor, 1 tálba 20 dkg étcsoki. fél liter Hulala, 20 dkg porcukor és 35 dkg dkg Ráma margarin.
A tejből, pudingból és kakaóból krémet főzünk, ha készen van beletesszük a kristálycukrot. Gőz fölött felolvasztjuk az étcsokit és ezzel is összekeverjük a krémet. A porcukrot a Rámával kikavarjuk, majd a két krémet összekeverjük. 2 dl Hulalát felverünk és belekeverjük a krémbe. Ezzel megtöltjük a lapokat. A tetejét fondanttal húztam be, fondant virágokkal díszítem. Az olalát a megmaradt Hulalával díszítem.
Margitka! Ancsa! Köszönöm a dicséreteket! Megdolgoztam vele, de megérte. Csak a piskóta lapokat reggel 6 órától 11 óráig sütöttem. Aztán még ezután jött a többi, de boldogan készítettem, ezzel is nagy örömet szereztem a fiaméknak. Nagyon szurkoltam hogy összejöjjön, mert nagyon magasra sikerült. Pálcikákat raktam közé, de legközelebb még az egészet is át fogom szúrni. Nehéz volt elvinni a kocsival is. Papa vállalkozott a vezetésre én meg hátul ültem és fogtam hogy el ne dűljön, lassan tudtunk csak menni.
Ilyen volt az asztalon, majd még hozopk a többi díszekről is képeket.
Óvodai csokis ballagós torta
Hozzávalók 1x 5 tojásból piskóta.
Csokirkém: 4 dl tej, 2 csomag csokipuding. 3 evőkanál kakaó, 10 dkg étcsoki, 8 evőkanál kristálycukor, 20 dkgráma margarin 20 dkg porcukor.
A tejből, pudingból, kakaóból krémet főzünk, ha készen van belekeverjük a kristálycukrot. A csokit gőz fölött felolvasztjuk majd a krémhez keverjük. A porcukrot és rámát kikeverjük, majd a két krémet összekeverjük. Kettévágjuk a piskótát és megtöltjük. Kívülről Hulalával van díszítve, marcipán díszt tettem rá.
Jaj mennyi finomságos,habos babos torta,meg is kivántam egy kis habos finomságot,megyek nyalakodom egy kis málnahabot...