Válasz: Én fotóztam!
Ancsa!
Köszi a tippeket... mondtam a fiamnak... tudja, hogy van többféle lehetőség... a sorozatfelvételt már kipróbálta egyszer... de általában csak a hétvégeéken ér rá, de majd biztos foglalkozik vele. ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Ancsa!
Köszi a tippeket... mondtam a fiamnak... tudja, hogy van többféle lehetőség... a sorozatfelvételt már kipróbálta egyszer... de általában csak a hétvégeéken ér rá, de majd biztos foglalkozik vele. ![]()
Margitka!
Gyönyörűek ezek a képek amiket hoztál! A sárga rózsa a kedvencem, csodás!.. van illata is?
A kis rigók is nagyon aranyosak! Jó a helyük biztosan többször is költöttek már ott?
Ilona!
Igen, egy kis gyenge illata van a rózsának! ![]()
Eddig nem is figyeltük a kis rigókat, de ezek közvetlenül a lépcső melletti buxus bokorban vannak.. és a mamájuk sűrűn repül oda hozzájuk... nem győzi etetni őket... Tőlünk nem félnek, sokszor a teraszon keresztül viharoznak... bezzeg, ha cica közeleg... akkor bizony nagyon hallani ám a hangjukon a rémült kiabálást... 
Sikerült egy kis rozsdafarkú fiókát megörökíteni a járólapon.. csak álldogált ott sokáig... remélem, hogy nem kapta el egy macska... mert mire újra kimentem megnézni.. már nem volt ott...

Jaj de kis cuki a fióka!
Búcsúzik a Hold..balról
...hasad a hajnal..jobbról!
Galambjaim is ébredeznek...

Ancsa!
Köszi szépen, hogy beraktad ide a fotókat! Valóban nagyon jól sikerültek! 
Ahogy már írtam is a társalgásban, a fiam ma reggel amikor felébredt, kinézett az ablakán, és egy csodás szivárványt látott... Természetesen azonnal lefotózta... aztán bement a fürdőszobába, és ott a másik felét is le tudta még fényképezni... én éppen lekéstem, de a képeket átmásolta a gépemre.
Íme mindegyik helyről 1-1 kép:

ez a szobája ablakából készült!

ez pedig a fürdőszoba ablakából ma reggel 5 óra után!
Nagyon szép!

Kinn jártunk a Félix fürdőn,és a lótuszos tóról hoztam pár képet.Felfedeztem egy fura teknőst a többi közt,úgy láttam vadászott rájuk,mert egyet éppen üldözött és harapdálni próbálta...
Ancsa!
De nagyon szép képeket hoztál a tóról! Gyönyörű szépek a vízirózsák!
... na és nagyon jó fotókat készítettél a teknősökről is! Jó megfigyelő és meg jobb fotós vagy! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!