Válasz: Társalgás
Ja szóval közös munka ez a szerkesztő program akkor természetesen köszönet a Fiadnak és Gergernek is!
Lia!
Csak rajtam áll,hogy mennyit látom,de a szivem fáj,hogy minden nap nem tudom megsimogatni,Babi vállalta az etetését,sétáltatását,én ellátom ennivalóval,mindig beviszem a munkába ,átadom majd Babinak,ő abból ellátja...majd lesz ez másképp is,egyelőre igy tudtuk megoldani,majd egyeztetek Babival és mikor épp ott lesz ő is,akkor elmegyek én is hogy láthassam.
Valami édeset is szeretnék sütni a tepertős pogi mellé,nincs ötletem,még keresgélek,egyelőre azt hittem abból sem lesz semmi,mert olyan fogfájás vette lő hirtelen hogy azt hittem végem!Napok óta huzatban vagyok megint,mert süt ugyan a nap de erős szél is fújt,csak úgy repültek a függönyök,de nem baj,csak levegő egyen,aztán már ketten is voltak az orrfülnél mert bedagadtak a huzattól,egyik egy hétig betegszabin is volt,én is éreztem már napok óta hogy az állkapcsom kezd sajogni,pedig a fülem mindig be van dugva,de ma beleállt ahogy felébredtem és a kávé hozzáért a fogsoromhoz(ami mellesleg nem is az enyém)
,úgyhogy gyors fájdalomcsillaitó és szeszes vatta a fülembe,bedörzsöltem jól a fél arcomat is,de nem akart szűnni,azt hittem megbolondulok,még a könnyem is kicsordult,hideg vizzel öblögetve enyhült csak,ami azt jelenti,hogy gyulladás ...,aztán még újságpapirral is kiégettem a fülemből a huzatot,úgyhogy most nem fáj,remélem nem is áll vissza!Nem lenne most jó,ha le kellene szedetnem a hidamat!Már úgy unom,hogy ahuzat miatt mindig van valami bajom!