Sziasztok! Most már megint itt vagyok. 
Kati!
Aranyos vagy, hogy nem felejtettél el, pedig már ritkán tudsz jönni hozzánk. Köszönöm a jó kívánságokat a névnapomra. 
Lia!
Nagyon szépen köszönöm itt is a névnapi megemlékezést! Örültem a telefonhívásodnak, jó volt hallani a hangodat újra! 
Tulajdonképpen csak négyen voltunk ma ebédnél a nagy fiammal és anyósommal együtt. A Gábor fiamnak ma munkahelyi programja van, de holnap a délelőtt folyamán Ő is hazajön! 
Anyukámat pedig a telefonban köszöntöttem, mert Ő is Margit... Igaz, hogy amikor a szülinapozáskor hazament, akkor már megköszöntöttem, mert vettem Neki a vágott virágokon kívül egy szép fehér cserepeset is... Mondja is, hogy szép még mindegyik, a vágottak is! 
Ma ebédre kerti citromos levest főztem, és chilisbab lett a második, amit a férjem készített... Én pedig kölest ettem párolt zöldséggel. Na és a cseresznyét is kimagoztam, amit még tegnap szedtünk, de már nem volt kedvem vele foglalkozni... Aztán sütöttem 50 dkg meggyel lepényt, amit tegnap meghagytam, de beraktam a hűtőbe, mert a meggy ugye kényes...
Abba kellett hagynom az írást, mert vendégeink jöttek... Most mentek el.
Itt egy kis kóstoló: