Sziasztok!
Mindenkinek szép Pünkösd vasárnapot kívánok! 
Ancsa!
Jót nevettem a mai kávés képen! Én nem viszem ágyba a kávét, de nem is kapok darálni sem... 
Sajnálom, hogy így jártál!... talán tegnap már éreztél valamit, hogy nem ettél napközben? 
Jobbulást kívánok! 
Lia!
Örülök, hogy sikeres volt a cipővásárlás, csak tartson sokáig a férjednek, legyen kényelmes! 
Akkor kiruccantatok az ünnepre, és finomat ettetek... De ebben a melegben, ami tegnap is volt, bizony sok folyadékra van szükség... Tegnap már 10 órakor ideértek a húgomék anyukámmal. Mi addigra elkészültünk az asztalokkal, a túrós csusza is kész lett, és minden... már csak a halászlé főtt a bográcsban... de az jó melegen a finom úgyis...
Anyukámat köszöntöttük 80 éves születésnapja alkalmából. Már otthon a héten is mindenki felköszöntötte, a másik húgoméknál kisbaba született meg éppen, így rájuk nem számíthattam... Anyu elég fáradt volt, sajnos a vérnyomása nagyon ingadozik egy ideje... Így hiába akartam, hogy maradjon pár napot késő délután a Heniékkel hazament Győrbe. Amikor hazaértek, már mondta, hogy csak pihenni fog, és többet beszélgettünk a telefonban, mint itt.... Ő is azt vallja, hogy : "mindenhol jobb, de a legjobb otthon...."
Na mindegy, pakoltam mindenből, halászlét is, mert azt nagyon szereti mindenki, és maradt is bőven..., és mert itt már a kókuszos sütiből nem is ettek, meg a sajtos tallérból is alig... De a húgommal leszedtük az epert és a fagyira tettünk belőle, az nagyon ízlett délután mindenkinek ebben a melegben...
A leves és a csusza után kis szünetet tartottunk, és akkor volt a torta felvágása. Nagyon megdicsérték, igazán finom is volt jó hidegen a gesztenyetorta. Még szerencse, hogy előző nap lefotóztam, már alig van belőle...

Ma rengeteg kaja maradt, így nem is főzünk, de ki kell tépni a borsót.. ez lesz a dolgunk egész nap... még holnap is...